Vjeruj mi da po prvi put nisam siguran u to da ce on otici u Real,ali eto vrijeme ce pokazati...ove greske koje pravi su produkt konstantnog neigranja,ali evo i sami vidite bolji je od Llorentea,daleko se brze rjesava lopte i sama igra ekipe je brza kad on igra,inteligentan,za svoju visinu prebrz (kako je u prvom stigao Cercija sprintom ),a kontrola lopte maestralna...odlican da igra sa nekim kao sto je Tevez jos samo da je ovaj malo manje sebican
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2014/2015 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
I previse je nervozan, fali mu arogancije... odigra nekada kasnije, odigra pas umesto da suta i obrnuto. Treba mu kao sto i sam kazes vise utakmica u nogama, a stvarno se radi o sirovom talentu... samo je pitanje vremena kad ce eksplodirati
Comment
-
Jel može neko da mi objasni u čemu je fora sa Esijenom i Muntarijem, kako su njih dvojica uopšte i dalje u Milanu, a ne na terenu, ali ozbiljno?
Još sad vadi Polija, a ostavlja njih dvojicu, neverovatno...www.facebook.com/MilanVesti sigpic
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostJesi video Pogbu pre toga Kakav mag
Markizio igra slabo ali imao je 2 strasna suta,posle drugog smo dali gol.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
-
Raspad u odbrani Milana,fali Bonera mnogo
Inace od kad je Muntari kapiten Milana?Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Akane ti brate volis ove Spance kao Brajkula Italijane
Ubacuj Komana i Lepog malo da vidimo kakav su tandemDreams are coming true.
Comment
-
Originally posted by bice View PostAkane ti brate volis ove Spance kao Brajkula Italijane
Ubacuj Komana i Lepog malo da vidimo kakav su tandemZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
-
Originally posted by AK47 View PostVolim ja Spance uvijek je to tako bilo s mojoj ciganskom bracom,ali Morata i Jese su mi posebno dragi od ovih mladjih...dobro i Paco mali je pravi igrac nije tajna to
Sto Pogba napuca sudiju hahaaDreams are coming true.
Comment
Comment