Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2014/2015 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sta uradi Kvaljarela Mihi
    VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Mogli smo na +9 ali sve zbog jebenog 3-5-2 sa kojim smo uvek bili busan k u napadu ostajemo na 7.Svaki put kad smo ove sezone igrali nereseno bilo je sa 3-5-2.Mrtvi Italijani.
      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Roma se bas zajebala s ovim rezultatima,ali sta ces sami su krivi...Napoli se polako doveo i red i trece mjesto je sve blize

Nije mi jasno zasto ovaj kreten jebe Moratu
        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Roma u zadnje 4 utakmice 4 boda.

Sljedece kolo Juventus-Milan , bice veselo.
          Last edited by Rossonero; 01-02-15, 16:54.

Comment

• Dace ga lepotan Milanu samo ako mu Veseli ukaze priliku, sudar titana Destro vs Matri

Poslato sa LG G pro2 pomoću Tapatalka
            VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Kad smo kod Matrija, kako stvari stoje vraća sa on u pobedničko jato.

Comment

• Lepi se vraca kuci 2 deo
                Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• pas mater

Comment

• Sta fali Matriju svakako ce biti tek 4. napadac.
                    Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

• Originally posted by soe View Post
                      Sta fali Matriju svakako ce biti tek 4. napadac.
                      Plasim se da ce biti pre Morate,a pre Komana ce sigurno.
                      Dreams are coming true.

Comment

• Dodjes, uzmes pare, sedis na fosni, treniras, odigras u kupu malo, uzmes par trofeja
                        VALENTINO ROSSI #46

Comment

• [VINE]OtUTY109dH5[/VINE]

Samo ovi očevi.

Comment

• Jebo to vidi kako Milan igra jadna ti majka bolje kod mene ekipa na terminu djuska zivota mi,katastrofa je ovo ne mozes da vjerujes
                            Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Igra katastrofa mada moram priznati vise lici na fudbal ovo klasicno 4-4-2 nego oni eksperimenti... Menez kvari Argentincima listu, nije lose za sad s obzirom koliko je placen

Izgleda stize Paleta za 400 000 evra, isti onaj Paleta kog u junu 2013. nisu hteli da puste ispod 35 miliona
                              Moguce i Munoz sutra da dodje mada tesko, mislim da ce njega na leto za 0
                              VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Kako se troši i kako se trošilo do 29.01.2015.godine, nije da je oskudacija u Itaiji, ima tu par klubova u ovom vrhu.

Od šampiona npr. ni traga ni glasa, što je samo još jedan od dokaza izuzetno pametnog posloanja.

Comment

Working...
                                X