Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2014/2015 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lako Roma do 3-0
    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Spoiler

Destro

Ljajic

Totti

Comment

• Izdrzi Sassuolo jos 15 min!!

Comment

• Daj bre uvaljajte gol ne brukajte se jbt
          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Stara damo izgubila si bodove na teskom gostovanju!

Comment

• Sramotna partija,previse lezerno su usli u mec,a mozda se i odmaraju za Olimpijakos,sve u svemu veliki kiks
              Dreams are coming true.

Comment

• 1:07 kakav je ovo brat

Comment

• Da mi je samo dva mjeseca gledati Fiorentinu , sa svim zdravim igracima . Kad bi se to kojim cudom desilo , mislim da bi oni bili treci na kraju , ali nista od toga ..

Kakav pokusaj Aquilanija , kakva steta sto ovo ne udje
                  https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Fica Djordjevic nastavlja da reseta mreze,svaka cast majstore
                    Dreams are coming true.

Comment

• Originally posted by Dale View Post
                      Da mi je samo dva mjeseca gledati Fiorentinu , sa svim zdravim igracima . Kad bi se to kojim cudom desilo , mislim da bi oni bili treci na kraju , ali nista od toga ..

Kakav pokusaj Aquilanija , kakva steta sto ovo ne udje
                      Pustio sam suzu kao pesnica kad ne uđoše one majstorkse makazice.

Originally posted by bice View Post
                      Fica Djordjevic nastavlja da reseta mreze,svaka cast majstore
                      Pokazao Luki Joviću kao se to radi, identična akcija, smao Đorđević rešava to rutinski.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                        Pokazao Luki Joviću kao se to radi, identična akcija, smao Đorđević rešava to rutinski.
                        Steta sto se nije proslavio sinoc, svakako je najbolji igrac od ko zna kad sto je Zvezda izbacila. Veliki naklon Jovicu, pa jbt odigras derbi nemas 17 godina bezi bre majke ti sta bi ti radio mrrrrtva Kolubaro?
                        sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Adem Ljajić kakav šut, umalo nije odneo konstrukciju gola
                          Đorđević rešeta za Lacio, valjda će i za Srbiju.

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
                            Steta sto se nije proslavio sinoc, svakako je najbolji igrac od ko zna kad sto je Zvezda izbacila. Veliki naklon Jovicu, pa jbt odigras derbi nemas 17 godina bezi bre majke ti sta bi ti radio mrrrrtva Kolubaro?
                            Kaže brat PRINCE taj Luka Jović hajpovan, kaže nije potencijal veličine ogromne, tako kaže.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                              I Đorđević je mašio dok je bio u Zvezdi, naročito kada je bilo najvažnije u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Rendžersa, ali i on je tada bio mlad. Najveći problem je što igrači ne igraju kod nas kada su u najboljim godinama, kada mogu najviše da pruže. I Jović će da trese, ali sa 17 i da ga je dao sinoć nije ni blizu onog šta će moći da radi golmanima za 10 godina.

Comment

• Problem kod nas u fudbalu je to sto se igraci prodaju sa 18-20 godina i onda naravno da nece igrati najbolje,posto nemaju iskustva,i posle prorade naravno.Fica je u odlicnoj formi voleo bih da vidim njega i Mitra zajedno u napadu ,a Lacio je definitivno pogodio sa njegovom kupovinom
                                Dreams are coming true.

Comment

Working...
                                X