Lako Roma do 3-0
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2014/2015 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sramotna partija,previse lezerno su usli u mec,a mozda se i odmaraju za Olimpijakos,sve u svemu veliki kiksDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Da mi je samo dva mjeseca gledati Fiorentinu , sa svim zdravim igracima . Kad bi se to kojim cudom desilo , mislim da bi oni bili treci na kraju , ali nista od toga ..
Kakav pokusaj Aquilanija , kakva steta sto ovo ne udje
Comment
-
Originally posted by Dale View PostDa mi je samo dva mjeseca gledati Fiorentinu , sa svim zdravim igracima . Kad bi se to kojim cudom desilo , mislim da bi oni bili treci na kraju , ali nista od toga ..
Kakav pokusaj Aquilanija , kakva steta sto ovo ne udje
Originally posted by bice View PostFica Djordjevic nastavlja da reseta mreze,svaka cast majstore
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostPokazao Luki Joviću kao se to radi, identična akcija, smao Đorđević rešava to rutinski.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostSteta sto se nije proslavio sinoc, svakako je najbolji igrac od ko zna kad sto je Zvezda izbacila. Veliki naklon Jovicu, pa jbt odigras derbi nemas 17 godina bezi bre majke ti sta bi ti radio mrrrrtva Kolubaro?
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostPokazao Luki Joviću kao se to radi, identična akcija, smao Đorđević rešava to rutinski.
Comment
-
Problem kod nas u fudbalu je to sto se igraci prodaju sa 18-20 godina i onda naravno da nece igrati najbolje,posto nemaju iskustva,i posle prorade naravno.Fica je u odlicnoj formi voleo bih da vidim njega i Mitra zajedno u napadu ,a Lacio je definitivno pogodio sa njegovom kupovinomDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment