Originally posted by AK47
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2014/2015 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Na soccerway piše 30.09.2000. godine
http://int.soccerway.com/teams/compa...ids%5B%5D=1270
Zeman vs Anćeloti
Za Juve strelci Kovačević i Pinturicchio
IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Ma tanka je priča ta da na mesto trenera velikog kluba postaviš čoveka bez iskustva, to prođe 1 od 10, brzo će Milan da potroši i Inzagija, jer npr. ove sezone na poziciji no3 su mi u ovom trenutku viđeniji Napoli i Inter, pa čak i Lacio.
Da sam Galijani, za trenera bih doveo Petkovića (bivši trener Lacija), on je uvek imao neki how know.
Comment
-
Ima jedna teorija da Berluskoni namerno neće nekog iskusnijeg, neko veće trenersko ime da ne bi morao da troši više para za transfere. Posle Anćelotija doveo kasnije izdajnika Leonarda, onda Alegrija kojem je tada Milan bio samo misaona imenica posle Kaljarija, zatim amatere Sedorfa i Inzagija koji su naravno presrećni samom ukazanom šansom i ne smeju nikakve dodatne zahteve da imaju. Posle Pipa ide možda Rino ili Sheva!?IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Normalno, svaki ozbiljniji trener ce doci sa spremnom taktikom i zamislima i spram toga listom pojacanja sto uprava ni u ludilu ne moze i nece da ispostuje... ovako imaju neiskusnog trenera sa malom platom i dovode mu sta ima za dzabe ili za sitne pare pa ako prodje odlicno ako ne dodje sledeci na klupu i to je to... sve u svemu zacaran krug a po svemu sudeci nista od 3. mesta ove sezone ako se ne desi neko cudo, tako da sledi jos jedna sezona bez tih prihoda sto znaci skromno delovanje na pijaci i oslanjanje na magiju Galijanija
I ne znam zasto ne prodaju De Siljia, mislim da decko vise sam u sebe ne veruje, neka ga uvale za par miliona dok jos mogu da dobiju toliko, slicna prica i sa El Saravijem, mozda neka fina trampa ili 10-15 miliona i nek putuje... dati sansu Masturu, vratiti Petanju sa pozajmice, te stvari ne kostaju nista a nikad se ne znaVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Msm nisam ja do zaključka da će Milan do 3. mesta teško doći zbog jučerašnjeg remija, realno ovakav Milan mora da kalkuliše da mu je na takvom gostovanju dosta i bod, već zbog činjenice da ovaj Milan nikoga ne može lako da dobije, sve nešto jedva, na mišiće, na ime....a i kada se uporedi sa konkurentima, iako možda od nekih po imenima i ima jači tim ili je imao do ovog prelaznog roka, jednostavno se nameću kao 6. na tabeli, a pri nabrajanju klubova koji su mi pre njih u borbi za 3. mesto i Fiorentina mi nekako lepše izgleda.
Vidim niko od Milanovih ne postavlja, Muntari popizdeo
Comment
-
Po jedna 100% sansa Ikardi i Antoneli i vrh odbrane Perina i Handanovica, trebalo bi da pise 1-1
Podolski Ikardi, Palasio golazoooooLast edited by Condition23; 11-01-15, 12:47.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostMatri gori ko sijalica, udarila ga neka neizdrž, neka nervoza.
Odličan Inter, odličan Manćini pederaš.
Kakav Matri, drveni Vidic mu 2 puta sa ledja lomi kicmu ubi ga.
Comment
Comment