Originally posted by AK47
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2014/2015 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by bice View PostI posle se gura Juventus,a onaj penal za Udineze sto nije sviran u 85. minutu nad Koneom?Gol je mozda i bio,ja bih iskreno pokazao na centar,ali stvarno ako se gledaju greske sudija ove godine Roma je imala vise pomoci definitivno od Juventusa.
Ono je u 85. minutu baš bilo diskutabilno. Mogao je da pokaže na penal mirne duše, položaj tela i pad Konea je bio takav da bilo kakav kontakt Emanuelsona bi izazvao negodovanje publike i igrača. Na osnovu ponovljenih snimaka nije moglo jasno da se vidi. Nije bio neki preterano jak kontakt. Morao bih opet da vidim.
Comment
-
Originally posted by HeadBurn3r View PostZašto "možda" bio? Pogledaj sliku par postova iznad. Apsolutno čist gol.
Ono je u 85. minutu baš bilo diskutabilno. Mogao je da pokaže na penal mirne duše, položaj tela i pad Konea je bio takav da bilo kakav kontakt Emanuelsona bi izazvao negodovanje publike i igrača. Na osnovu ponovljenih snimaka nije moglo jasno da se vidi. Nije bio neki preterano jak kontakt. Morao bih opet da vidim.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Ceo zivot igramo ovako,da imam online nalog obogatio bih se na Juventusove meceve.Das gol rano,povedes,branis se kao kur... i onda brani 1-0 i naravno primis gol.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment