Pravda zadovoljena.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2014/2015 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Uf brate, na kraju ce izgledati kao da su ih ubili, a ono cetiri suta, cetiri gola.
Jeste tragicar Higuain, ali cini mi se da je mucenik jedini i igrao nesto veceras. Mnogo individualnih gresaka kako na sredini, tako i u odbrani.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Sad ce Akan da zove Iguainovog menadzera i malo se izdere na njega
Drago mi je sto je ipak Lazio otisao u kvalifikacije za LS.Meni mnogo draza ekipa od Napolija.
Pljustali su golovi u Italiji ovaj vikend,a sada se ceka samo licenca Djenovi u suprotnom ode Sampdorija u kvalifikacije za LEDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by HeadBurn3r View PostVerovatno je ovo poslednja Higuainova utakmica u dresu Napolija.
A tacno je da Napoli ima vrlo tanku ekipu.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by HeadBurn3r View PostStekao sam utisak da bi i Higuain voleo da ode, dosta mu je ove sredine, a i prerastao je ovaj klub. Ako zakuca ponuda od 40-50, ili nešto iznad sume za koju su ga kupili, prodaće ga Laurentis. S tim novcem bi mogao fino da zakrpi tim.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman View PostPa suma o kojoj se prica i jeste tu negde, 50-60m. Ja nesto ne vidim klub koji ce da kesira to, eventualno Utd. Rekao bih Wenger, ali oni izgleda zagrizli fino za Jacksona.
Bez LŠ-a Napoli će morati da prodaje.Last edited by HeadBurn3r; 31-05-15, 23:31.
Comment
-
Originally posted by HeadBurn3r View PostGol vredan 50 miliona. Gotovo je ovo. Bukvalno je sve viđeno na ovoj utakmici, svega je bilo. Dosta staticno delovali Albiol i Kulibali kod gola Onazija. I pored dva gola, Pipita tragicar utakmice. Pored Gulama, naravno.
Napoliju treba novi trener, ovdje pola tima treba otjerati, a ovu polovinu usmjeriti, odbrana totalna rekonstrukcija.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by manda View PostNemoj zajebavati se i govoriti da ce ovi indijanci proci kvalifikacije, Lazio nema matematike da udje u grupnu fazu LS, bilo koga da dobiju ispadaju.
Napoliju treba novi trener, ovdje pola tima treba otjerati, a ovu polovinu usmjeriti, odbrana totalna rekonstrukcija.
Comment
Comment