ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Announcement
Collapse
No announcement yet.
US Open 2014-live tema
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by bojanaBG View PostSad tek vidim koliko je Fed svima vama nabio komplekse
Sent from my HTC, posto mi se moze
Comment
-
Cilic najzad uspeo da sav svoj potencijal uklopi na jednom turniru i realizuje ga,vrlo lep tenis.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostOvako otvoreno se danas nije navijalo za Keija....ali jbg, tako je kako je, covek je 4.5 godine terorisao tour, i dalje je u vrhu, ne zeli da ode, svuda ga obozavaju, skroz su mi jasne frustracije
Sent from my HTC, posto mi se moze
Ne mora otici , sve vise uzivam u njegovim mecevima , posebno danasnjem.
Comment
-
Bravo Marine, vrhunski nivo-mentalno potpuno sazreo.
Vrlo brzo ce u top 8 svi biti sampionski igraci-gde izmedju sebe, moze svako-svakog da pobedi
Ulazimo u eru pravog atomskog tenisa
SpoilerBice zasluzeno finale 2 igraca koji su najvise pokazali, Marin-Kei* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostSad tek vidim koliko je Fed svima vama nabio komplekse
Sent from my HTC, posto mi se moze"But Pascal what are you saying?"
Comment
-
Idemo Cila ti si nas Hercegovac...Fed nek ide da poducava Novaka kako sa Pjer ne bude ljubomoran
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostA navedite mi jedan razlog da navijam za Federera...
Marin je Hrvat, nas covjek, naravno da cu navijati za njega. Plus i ne zelim da Fed dodje do 18 GS titula. Simple as fuckza postenje, to je to ...
ali priznaj i da je presmesno koliko Novakovci navijaju vise i jace za MArina nego za Novaka
Comment
Comment