Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2014-live tema

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Comment

• A navedite mi jedan razlog da navijam za Federera...
      Marin je Hrvat, nas covjek, naravno da cu navijati za njega. Plus i ne zelim da Fed dodje do 18 GS titula. Simple as fuck
      OVAKO

Comment

• Tako je!!! Ajde sad Marine dovrši posao

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
          Sad tek vidim koliko je Fed svima vama nabio komplekse

Sent from my HTC, posto mi se moze
          Tjesi se.Navijam za Nadala tako da ako neki fanovi imaju komplekse to su Rogerovi.Federera ne volim najvise zbog ove publike i forumasa koji pljuju po Rafi i Novaku,Nadalu zelje idu cak do smrti,invalidnosti i slicno

Comment

• ја обожавам Федерера али ово данас је нешто посебно и морам да навијам за Чилу....
            sigpic

Comment

• Kad je ova levatina naucila ovako vracat servise
              sigpic
              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Cilic najzad uspeo da sav svoj potencijal uklopi na jednom turniru i realizuje ga,vrlo lep tenis.
                Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Ovako otvoreno se danas nije navijalo za Keija....ali jbg, tako je kako je, covek je 4.5 godine terorisao tour, i dalje je u vrhu, ne zeli da ode, svuda ga obozavaju, skroz su mi jasne frustracije

Ne mora otici , sve vise uzivam u njegovim mecevima , posebno danasnjem.

Comment

• Bravo Marine, vrhunski nivo-mentalno potpuno sazreo.
                    Vrlo brzo ce u top 8 svi biti sampionski igraci-gde izmedju sebe, moze svako-svakog da pobedi
                    Ulazimo u eru pravog atomskog tenisa

Spoiler
                    Bice zasluzeno finale 2 igraca koji su najvise pokazali, Marin-Kei
                    * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

Sad tek vidim koliko je Fed svima vama nabio komplekse

Nema ovo veze sa njim vec sa ODVARTANIM "navijacima", pijanim smecem koje se dere double fault na svaki Cilicev drugi servis, hot-dog gutacima koji su dosli sa ragbi/bejzbol utakmice!
                      "But Pascal what are you saying?"

Comment

• Ali kako je napredovao kod servisa ovo nije normalno. Sve se moze kad se oce.
                        sigpic

Comment

• Idemo Cila ti si nas Hercegovac...Fed nek ide da poducava Novaka kako sa Pjer ne bude ljubomoran
                          sigpic
                          http://www.youtube.com/watch?v=pMJ0-1GGf5k

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                            A navedite mi jedan razlog da navijam za Federera...
                            Marin je Hrvat, nas covjek, naravno da cu navijati za njega. Plus i ne zelim da Fed dodje do 18 GS titula. Simple as fuck
                            za postenje, to je to ...

ali priznaj i da je presmesno koliko Novakovci navijaju vise i jace za MArina nego za Novaka

Comment

• Jordan ne vjeruje

Comment

• Bez respekta bije Cilic,svaka cast.
                                Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Working...
                                X