Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2014-live tema

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by DinoFC View Post
    Ne mora otici , sve vise uzivam u njegovim mecevima , posebno danasnjem.
    Mislim da je ovo jedan od kandidata za post godine.
    DinoFC objasnio ...
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Dominacija Azije, li-ning vs uniqlo

Comment

• Eh,davno rekoh da ce ovo biti malo bolje od Challengera u San Benedettu ...
        SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• To je to...nadam se da ce i on shvatiti neke stvari....ako je i mislio da moze, Cilic ce mu biti otreznjenje. Dolaze novi nema sumnje u to...Nece dugo biti nekoga kao sto si ti majstore. Neka im neko drugi rasprodaje stadione...
          sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• не може Федерер кад је облачно..

/дајте неко оправдање, кад губи Ноле, сто неких оправдања, а сада ништа/
            sigpic

Comment

• Ja sam se zabrinula da li će Dušan noćas spavati kad pomisli na mogućnost da Fed po drugi put bude No1 u Novakovom prajmu..
              i zato idemooooo Marine.. demoliraj samo..
              Originally posted by gokara
              Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Ne bi me cudilo da Cilic na nekom sledecem turniru izgubi od nekog slepca,obicno tako biva
                Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by FeliLopez View Post
                  za postenje, to je to ...

ali priznaj i da je presmesno koliko Novakovci navijaju vise i jace za MArina nego za Novaka
                  Pa meni nije smesno, normalno mi je. Zasto bi navijali za Federera, ne vidim razlog
                  OVAKO

Comment

• Mogu da zamislim kakvo je sada ludilo u Hrvatskoj.

Comment

• Originally posted by jagodica View Post
                      Ja sam se zabrinula da li će Dušan noćas spavati kad pomisli na mogućnost da Fed po drugi put bude No1 u Novakovom prajmu..
                      i zato idemooooo Marine.. demoliraj samo..
                      Novak je na zalost izašao iz prime-a jos pocetkom 2012.

Comment

• 3/0 је баш, баш, нереално! /облачно/
                        sigpic

Comment

• Nije ovo jos nista gotovo... Polako deco
                          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Fedovci, ako Marin ovo dobije, a nadam se da hoce, stavite liniju kod tih 17 GS-ova, jer Fed vise nece osvoijiti niti jedan Slem. Ovo sad je bila sansa kakva on nije ni mogao da zamisli. Nije iskoristio i to je to.
                            OVAKO

Comment

• Odavno neko nije bio Fedexa sa 3-0 na GS
                              Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                                Mogu da zamislim kakvo je sada ludilo u Hrvatskoj.
                                Ovi šta su uboli 4,20 na Marina feštaju ovi koji nisu, svejedno im je

Comment

Working...
                                X