Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2014/15

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa to je po fazonu '' Da baba ima tuki bila bi deda''. Stvarno nemoj da pises ovde gluposti i da pravis od nas koji pratimo Liverpul decenijama totalne slepce i da ti vidis kako je ovo dobar mec i eto da je Sunderland mnogo jak. Ti pricas kao dosta vise sa Suarezom kako ga stalno spominjemo, a ti to upravo radis sa Rodzersom. Mi svi volimo Suareza jer je bio zver, jer je sve dao za taj crveni dres. A Rodzers je klasican demagog idi vidi izjave sada posle meca na konferenciji, pa povraćanje klasično.

Comment

• Ako si Liverpul i pretendujes na titulu i LS na domacem je sve osim pobede sa bilo kojim protivnikom NEUSPEH. Naravno to vazi za svaku top ekipu u PL...

Comment

• Normalno da cu da pominjem trenera Liverpula, a ne igraca Barselone. Siti mora da dobije ovo kako zna i ume!
        IMG-20190614-192941
        "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
        Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Vidi kakav penal im svira...

Pa ni P od penala jbte...
          I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Originally posted by z0La View Post
            Vidi kakav penal im svira...

Pa ni P od penala jbte...
            Pa dobro Zola, povredio se Kunić a sa njim bi pobedili 2 razlike lagano... ovako je najpoštenije

edit: kakav je sprdač ovaj Krauč

Last edited by Condition23; 06-12-14, 18:46.
            sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• http://www.mirror.co.uk/sport/footba...gament-4761561

Comment

• Comment

• Kad se Aki vec zali na sudjenje

Poklonjen penal i ovo

[VINE]OrWTiQO7iYl[/VINE]

[VINE]OrWx9lMBEBB[/VINE]
                  sigpic

Comment

• Kakvi su to madjupi gabeljski...pih.

Comment

• Kakav je idiot Mangulica, a jos su veci idioti oni sto dali onolike pare Portu za njega...

Comment

• Vazda se ja zalim na tu needukovanu bagru uglavmom celavih muskaraca koji su gladni slave pa na silu da je steknu. Treba ih ukinut skroz, roboti nek sude
                        sigpic
                        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Ja pominjem Suareza pre svega jer sam zbog njega pomislio da je Henderson madjionicar, da od Allena ima neke koristi ali uz Lukasa to su ofanzivno toliko limitirani igrači da je meni mučenje da gledam omiljeni klub. Ako ne dobijemo Bazel, nema nama ništa od nekog vrhunskog napadača ili veznjaka, a ni od top 4, i opet se vraćamo 3 godine unazad.
                          sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
                            Mislis da mozete do titule?
                            To ne mislim jos od prvog kola ( mozda sam se nadao malo vise ). Medjutim, za napacenog navijaca Arsenala jako je bitno da Celzi ili bilo ko drugi nikad ne zavrse sezonu bez poraza.
                            " I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "

Comment

• Originally posted by chofy88 View Post
                              Ja pominjem Suareza pre svega jer sam zbog njega pomislio da je Henderson madjionicar, da od Allena ima neke koristi ali uz Lukasa to su ofanzivno toliko limitirani igrači da je meni mučenje da gledam omiljeni klub. Ako ne dobijemo Bazel, nema nama ništa od nekog vrhunskog napadača ili veznjaka, a ni od top 4, i opet se vraćamo 3 godine unazad.
                              E bas to. U centar. Neverovatno je koliko su ti igraci Kutinjo, Hendo, Alen uz Suareza delovali kao da su top igraci, ali tek sada vidis tuznu istinu.

Dosta sam to govorio kako mi prosle sezone smo isto imali katastrofalnu odbranu i nema ko nam nije uvaljao bar dva gola, zatim Brendanovo totalno nejasno vodjenje tima. Prvo je dosao kao neki tika taka trener, pa smo krenuli bunkerisanje posle svakog vodjstva sve u svemu totalni amater od trenera,

E onda je dosla prosla sezona kada je Suarez eksplodirao i svi ti igraci su igrali tako dobro bas zbog toga sto je na njega bilo pa minimum dva flaster igraca i ostali su imali tu slobodu a sada kada su oni koju treba da prave razliku e onda vidimo sta se desava.

A povrh svega kada pogledas da je od svih transfera Rodzers samo Kutinja i Staridza pogodio a ostalih 250 miliona bacio na Lovrena, Alena, Aspasa... da ne nabrajam. Covek prodao Agera i doveo Lovrena kaze da bude novi lider odbrane haha, ja pratim bas englesku stampu da vidite sta covek izjavljuje posle svakog meca pa bas dobra komedija bude.

Comment

• Kako rutinska, a opet prelepa akcija Labudova.
                                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                                -Jürgen Klopp

Comment

Working...
                                X