Pa to je po fazonu '' Da baba ima tuki bila bi deda''. Stvarno nemoj da pises ovde gluposti i da pravis od nas koji pratimo Liverpul decenijama totalne slepce i da ti vidis kako je ovo dobar mec i eto da je Sunderland mnogo jak. Ti pricas kao dosta vise sa Suarezom kako ga stalno spominjemo, a ti to upravo radis sa Rodzersom. Mi svi volimo Suareza jer je bio zver, jer je sve dao za taj crveni dres. A Rodzers je klasican demagog idi vidi izjave sada posle meca na konferenciji, pa povraćanje klasično.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2014/15
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by z0La View PostVidi kakav penal im svira...
Pa ni P od penala jbte...
edit: kakav je sprdač ovaj Krauč
Last edited by Condition23; 06-12-14, 18:46.
Comment
-
-
Ja pominjem Suareza pre svega jer sam zbog njega pomislio da je Henderson madjionicar, da od Allena ima neke koristi ali uz Lukasa to su ofanzivno toliko limitirani igrači da je meni mučenje da gledam omiljeni klub. Ako ne dobijemo Bazel, nema nama ništa od nekog vrhunskog napadača ili veznjaka, a ni od top 4, i opet se vraćamo 3 godine unazad.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostMislis da mozete do titule?" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by chofy88 View PostJa pominjem Suareza pre svega jer sam zbog njega pomislio da je Henderson madjionicar, da od Allena ima neke koristi ali uz Lukasa to su ofanzivno toliko limitirani igrači da je meni mučenje da gledam omiljeni klub. Ako ne dobijemo Bazel, nema nama ništa od nekog vrhunskog napadača ili veznjaka, a ni od top 4, i opet se vraćamo 3 godine unazad.
Dosta sam to govorio kako mi prosle sezone smo isto imali katastrofalnu odbranu i nema ko nam nije uvaljao bar dva gola, zatim Brendanovo totalno nejasno vodjenje tima. Prvo je dosao kao neki tika taka trener, pa smo krenuli bunkerisanje posle svakog vodjstva sve u svemu totalni amater od trenera,
E onda je dosla prosla sezona kada je Suarez eksplodirao i svi ti igraci su igrali tako dobro bas zbog toga sto je na njega bilo pa minimum dva flaster igraca i ostali su imali tu slobodu a sada kada su oni koju treba da prave razliku e onda vidimo sta se desava.
A povrh svega kada pogledas da je od svih transfera Rodzers samo Kutinja i Staridza pogodio a ostalih 250 miliona bacio na Lovrena, Alena, Aspasa... da ne nabrajam. Covek prodao Agera i doveo Lovrena kaze da bude novi lider odbrane haha, ja pratim bas englesku stampu da vidite sta covek izjavljuje posle svakog meca pa bas dobra komedija bude.
Comment
Comment