Kakv problem imaš s Druga Tita ?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Vicevi...
Collapse
X
-
Originally posted by Constantin View PostKakv problem imaš s Druga Tita ?
Jesmo, pismo i po grbinu dobismo."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostNikakav, nego znas kako Pavkov prepricava boravak u Parizu?
Jesmo, pismo i po grbinu dobismo.
Sad sam "prodao" sinu onaj fazon "Ustaj sine 7 je"...
Comment
-
Originally posted by bounty hunter View PostStrah me da posle Liverpula vic ne počinje "Ustaj sine podne je.""Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostJe l` Mane kujundzija?
Comment
-
Originally posted by bounty hunter View PostAHAHAGHADHAHA...Originally posted by Cooper View PostBuahahaOriginally posted by kronostime View PostZnate li koju su pesmu sinoc Zvezdasi narucivali u kafani?
" Necu lijeka, ni lekare,
zovite mi Neimare..."
Originally posted by bounty hunter View Post
Originally posted by kronostime View Post
Originally posted by bounty hunter View PostNajsmešnije viceve piše sam život - naslovi današnjih toaletoida.
Recimo -
Originally posted by bounty hunter View PostPari Šes' Žermen
AHAKHDAGAHA...Originally posted by bounty hunter View PostStrah me da posle Liverpula vic ne počinje "Ustaj sine podne je."Originally posted by kronostime View PostJe l` Mane kujundzija?Originally posted by bounty hunter View PostKaže trener PŠŽ-a da mu se iz Zvezde najviše svideo ŠESTić.
i deca se zaigrala...
Mada mi ovo PSŽ (Pari Šest Žermen) ima potencijalla.Last edited by nebitan; 04-10-18, 15:01.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by bounty hunter View PostKaže trener PŠŽ-a da mu se iz Zvezde najviše svideo ŠESTić.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostSkupili se zvezdomrzci jer to je jedina prilika da prate elitno takmičenje:
i deca se zaigrala...
Mada mi ovo PSŽ (Pari Šest Žermen) ima potencijalla."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostGanac odgovara gospodski.
Sa druge strane Uros triggerovan
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment