Announcement
Collapse
No announcement yet.
Vicevi...
Collapse
X
-
Stojim, pišam na sokaku i uživam u svežem zraku i dok mi tako mlaz curi, moja misao ka tebi juri, čujem u daljini kako se dereš i pomislim... garant sereš.Last edited by DžonDon; 29-11-18, 17:50.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Dolazi lik u biblioteku:
- Dobar dan, imate li knjigu o samoubistvu?
- Ma da, pa da je ne vratiš!Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Kaže Fata Muji: - Danas sam jednom prosjaku dala pun tanjir supe i 10 maraka! - Je l‘ pojeo supu? - Je! - E, onda je zaista pošteno zaslužio tih 10 maraka!"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
07:30 Pravim Snješka Bjelića dok čistim snijeg ispred kuće.
07:45 Kraj kuće prolazi susjeda koja zbog rodne ravnopravnosti protestira zašto postoji samo Snješko Bjelić!?
07:55 Pravim žensku varijantu Snješka Bjelića... Snježana Bjelić
08:00 Majka sa dvoje djece prelazi na drugu stranu i naziva me manijakom zašto Snješko ima grudi... Pokušavam da objasnim da je to Snježana...Skidam grudi..
08:15 Susjed iz zgrade pored mi drži predavanje, zbog mrkve, da se ne igram hranom. Čovjek je vegan, dajem mu mrkvu i stavljam narandžastu štipaljku...Pita me da li je mrkva organska...
08:30 Svećenik me hvali zato što sam očistio ulicu, ali me kudi zato što sam napravio dva gej Snješka Bjelića...Kakav to primjer dajem djeci?!
08:45 Pripadnik romske nacionalnosti skuplja sekundarne sirovine iz kontejnera prekoputa. Dajem mu čašicu rakije. On otpije i zajebava me da sam rasista. Pitam ga zašto? Kaže, zato što su Snješko i Snježana bijeli...
09:00 Komunalni redar mi piše prijavu jer sam Snješko Bjeliće napravio na stazi za slabovidne i slijepe ljude i zato što nisam imao fluorescentini prsluk. Oblačim žuti prsluk. Na pokušaj da i njih podmitim rakijom, pitaju me da li imam viski...
09:30 Policija mi prilazi i legitimira me zbog žutih prsluka koji nosim i koje sam navukao i Snješko Bjelićima..Oduzimaju i metle ( dekoracija na Bjelićima ), jer pozivaju na strah, batinjanje i nasilje...Priveden sam zbog širenja mržnje i nasilja.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Zautsavili saobraćajci desetak-petnaest vozila i alkotestiraju vozače. Jedan lik se probija kroz gužvu i obraća se saobraćajcima:
- Mogu li ja da duvam prvi ?
- Može, može - nasmeja se policajac i dade mu alkotest.
- Opaaaa, 2,5 promila...pa ko će to meni peške kući - sav, pun sebe kaže saobraćajac....
- Pa peške sam i došao...reče lik i ode niz ulicu.
Comment
-
Nil Armstrong dolazi na mesec i zapocinje svoju cuvenu recenicu: Ovo je mali korak za... i padne mu pogled na tri lika koja na vatrici peku slaninicu.
-Odakle vas trojica ovde?
Prvi kaze: Ja sam iz cernobila nesto puklo i ja odjednom ovde.
Drugi kaze: Ja sam iz egipta skacem sa piramide na piramidu i odjednom se stvorim ovde.
Treci kaze: Ja sam iz Niš.
- Pa kako si zavrsio ovde? Pita ga Nil
- Nemam pojma idem od kuma sa slave
Comment
-
Došao Punter u Zvezdu, pozdravlja se sa saigračima i kaže mu Cofi Čović: "Samo da znaš, ja sam Kevin Punter".Last edited by mark !t zer0; 24-12-19, 12:35.sloboda ili ništa
Comment
-
Pre nekog vremena se vodi rasprava na diskordu da li je autokliker dozvoljen u WoW-u. Neki tvrde da nije i da se moze fasovati ban od nekoliko dana u koliko te provale, jer zaista sa tim programcicem se moze svasta zanimljivo napraviti.
Dok drugi ipak misle da jeste zbog hendikepiranih ljudi koji su gejmeri.
I onda krecu da navode primere kako postoji devojka bez ruku iz tog i tog mesta koja razbija kako igra, covek odande, decko odavde itd itd.... Njima je taj program neophodan.
I uskace jedan drugar:
-Zamislite samo kako bi tek Nik Vujicic razvaljivao!!!-sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment