Originally posted by bojanaBG
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Toronto/Montreal 2014.
Collapse
X
-
Originally posted by shpageti View PostNa mastersu u Parizu 2010. je odigrao fenomenalno protiv tada odlichnog Feda,ali nije koristio prljave trikove vec je jednostavno odigrao suvishe dobro !http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by NI View PostTo je manje vise nebitno. Kao sto bi bilo nebitno da ja napisem da je Kirgios dobio Nadala a Raonic nije.
Nik se tek probio, ima samo 19 godina. Znaci jako je mlad. I vec ima FH, BH, servis i galavu. Mozda mu je za sada najveci problem prepotencija. Ipak on treba jos puno da uci da se moze nosti sa ovakvim Marijem. A Mari je igrac koji mu jako ne odgovara, ogotovo na hardu.
Naravno da je bitno, Raonic u tim godinama kad bi odigrao najgori mec bi izgubio respektabilnije jer Raonic ima servis koji Kirgios nikad nece imati, a tada je pogotovo imao snagu u servisu, konstantno lupanje 230+
I Raonic je 2011. imao servis, FH, a o glavi nema potrebe da pricamo valjda? A znas li dje je bio 2010. godine? Na fjucersima.sigpic
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostA kave to veze ima sa danasnjim mecom
Ako si gledala a mislim da jesi,svjesna si da se tada ponashao normalno,kao shto se uvijek ponashao,danas je probao biti ludi Dani,a i njega se sjecash,vjerovatno...SignaturE se cheka ...sigpic
Comment
-
Cinjenica je da je za 2.kolo Monfils bio jedan od najtezih mogucih protivnika... Dok se neki nisu ni oznojili Novak je 2 sata 40 min proveo na terenu. Moze Gael biti cirkuzant, glupirati se itd. ali je uvek neprijatan protivnik. A ako dogura do TB-a 3.seta ne moze se nikako reci da nije imao sansu da pobedi.
Comment
-
Originally posted by shpageti View PostPa ima veze,gledala si taj mech tada ?
Ako si gledala a mislim da jesi,svjesna si da se tada ponashao normalno,kao shto se uvijek ponashao,danas je probao biti ludi Dani,a i njega se sjecash,vjerovatno...http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostIli da je nebitno da Raonic pegla Mareja, a ovaj uzima jedva cetiri gema.
Naravno da je bitno, Raonic u tim godinama kad bi odigrao najgori mec bi izgubio respektabilnije jer Raonic ima servis koji Kirgios nikad nece imati, a tada je pogotovo imao snagu u servisu, konstantno lupanje 230+
I Raonic je 2011. imao servis, FH, a o glavi nema potrebe da pricamo valjda? A znas li dje je bio 2010. godine? Na fjucersima.
A po meni je ovaj mali talentovaniji od njega. Ti pricas nesto o Raonicevim uspesima.... pa on je trecu godinu u svetskom teniskom vrhu, a najveci turnir koji je osvojio je bio ovaj Vasington prosle nedelje. 6 Titula, od toga 3 San Hozea .... Indija jedna i ne znam sta jos osim Vasingtona, ne mogu da se setim. Na svim tim turinirima najjaci protivnik mu je bio Tipsarevic ... Ne znaci da ce ovaj mali biti nesto bolji, ali on je sa 19 godina uspeo da dogura do 1/4 slema, a Raonic nije ...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ali u kakvom je kanalu Ferer, gubi set 6:2 od Raselahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostJa niti u jednom trenutku nisam spomenula njegovo ponasanje, ozbiljno mi nije jasan tvoj postSignaturE se cheka ...sigpic
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostVlajko to sto Losmi ima servis (bolji od Nika) ne mora da znaci da je on bolji igrac, znaci samo da je on donekle konkurentniji igrac.
A po meni je ovaj mali talentovaniji od njega. Ti pricas nesto o Raonicevim uspesima.... pa on je trecu godinu u svetskom teniskom vrhu, a najveci turnir koji je osvojio je bio ovaj Vasington prosle nedelje. 6 Titula, od toga 3 San Hozea .... Indija jedna i ne znam sta jos osim Vasingtona, ne mogu da se setim. Na svim tim turinirima najjaci protivnik mu je bio Tipsarevic ... Ne znaci da ce ovaj mali biti nesto bolji, ali on je sa 19 godina uspeo da dogura do 1/4 slema, a Raonic nije ...
Ja ne kazem da je neko bolji igrac jer ima bolji servis, ali jedna lasta ne cini proljece i ne razumijem toliko hajpovanje, jer je Nadala na Vimbldonu dobio i Stiv Darcis, Gaske nikad ne moze biti faktor sto se mene tice, a vidjelo smo i danas koliko ima problema u svojoj igri. Eto pogurao se, dosao do toga da moze da igra koji god turnir pozeli pa cemo vidjeti oce li godinu na turu zavrsiti u plusu, sad je na 6:7 cini mi se. Talentovaniji je Tomic sto puta od svih njih, izmislio je tenis za Berdiha koji je godinama u TOP 10 pa nikad nece imati ni blizu takvu karijeru. Ali zakljucivati nesto na osnovu dva turnira je bas suludo sto se mene tice, igrac prvo mora u kontinuitetu da igra dobro da bi mogao da se donese neki sud. Nego tako je to, neko iskoci, napravi neki rezultat i krece pomama. Meni neshvatljiva ali sta da se radi.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostIli da je nebitno da Raonic pegla Mareja, a ovaj uzima jedva cetiri gema.
I Raonic je 2011. imao servis, FH, a o glavi nema potrebe da pricamo valjda? A znas li dje je bio 2010. godine? Na fjucersima.
Onaj mec koji je Mariju bio jako bitan dobio je 6:4, 6:4, 6:2.
2.
Raonic ima daleko superioran servis u odnosu na Kirgiosa. Raonic ima fenomenalan servis. Kirgios nema sansi da ikada poboljsa servis do te mjere.
3.
Kirgios ima osjetno bolju tehniku na FH. S vremenom ce da ga usavrsi. Uvjeren sam da ce u konacnici imati FH jasno bolji od Raonicevog.
4.
BH-de im je smijeno uporedjivati. Kirgiosov je mnogo bolji i uvijek ce biti.
5.
Kirgios ima sjajnu igracku intelegenciju. Nisam vidio istu intelegenciju kod Raonica.
6.
Raonic je jako, jako pametan momak. Koga je zbog toga zahvalno trenirati. Zbog toga ce izvuci maksimum iz svog potencijala.
Nisam siguran da isto vazi za Kirgiosa.
7.
Ovo kazem cisto na osnovu osjecaja. Kad gledam Kirgiosa odmah mi se ucini da je igracina. Kad gledam Raonica, uvijek mi se cini da je ogranicen.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostRaonic je sa jedva 20 dogurao do osmine, rekoh vec. Sjecas se sigurno odlicno kako je Janovic dizan u nebesa nakon Pariza, pa je onda dogurao i do polufinala Vimbldona, odma je bila prica mnogo ce biti bolji od Raonica i Iznera, a proslo je dovoljno vremena i mozemo da zakljucimo da nikad nece biti bolji od njih.
Ja ne kazem da je neko bolji igrac jer ima bolji servis, ali jedna lasta ne cini proljece i ne razumijem toliko hajpovanje, jer je Nadala na Vimbldonu dobio i Stiv Darcis, Gaske nikad ne moze biti faktor sto se mene tice, a vidjelo smo i danas koliko ima problema u svojoj igri. Eto pogurao se, dosao do toga da moze da igra koji god turnir pozeli pa cemo vidjeti oce li godinu na turu zavrsiti u plusu, sad je na 6:7 cini mi se. Talentovaniji je Tomic sto puta od svih njih, izmislio je tenis za Berdiha koji je godinama u TOP 10 pa nikad nece imati ni blizu takvu karijeru. Ali zakljucivati nesto na osnovu dva turnira je bas suludo sto se mene tice, igrac prvo mora u kontinuitetu da igra dobro da bi mogao da se donese neki sud. Nego tako je to, neko iskoci, napravi neki rezultat i krece pomama. Meni neshvatljiva ali sta da se radi.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by shpageti View PostPa ja jesam,a svako je vidio ponashanje Francuza,tako da itekako ima veze njegovo ponashanje na terenu...ili je po tebi normalno da protivnik provocira onako ,glumeci budalu ali i iritirati tebe direktno na terenu ?
On igra dugacke poene, a nije sposoban to da radi, a da bi dosao do daha za sledeci poen, mora malo da odugovlaci i jedini nacin je da izigrava budalu. Onda se publika ukljuci u celu pricu i tako dobija dragocene sekunde. Normalno da ja to ne podrzavam, mrzim takvo ponasanje, ali svaki igrac koji igra protiv njega mora da bude spreman na te igrice i da nekako to blokira.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
Comment