Announcement

Collapse
No announcement yet.

Toronto/Montreal 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Vladan View Post
    1. Ziva istina, ja nikad necu reci da je Raonic bolji igrac od Mareja, jer nije i nikad nece biti, ali kad je toliko ogranicen kako ga vodi 3:1 u medjusobnim susretima, a Marej je penicilin za takve igrace?
    Taj rezultat 3:1 je malo varljiv.

U Barseloni je Milos pobijedio na podlozi na kojoj je najaci. Na sljaci je on berem ravnopravan Mariju.

U Tokiju, izjedanacen meca li ipak je to turnir koji nije previse znacajan.

U IW ovo godine, Mari je bio u kanalu.

Sve jedno, ima nesto u Raonicevoj igri sto ne odgovara Mariju. Moje je misljenje da su to varijacije na servisu. Marijev defanzivni return koji ubija Karlovica, Congu, Iznera, pa cak i Federera... nije tako efikasan protiv Milosevih varijacija.

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
      Da se ne osjeća spremnim vjerovatno ne bi igrao, imao on snage
      Pa, u pravu si, on najbolje zna moze li da igra 2 meca u danu, plus sura sa Congom
      sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Kyrgios je još uvijek challenger igrač koji je na Wimbledonu pokazao da ima šampionski stav koji se odavno nije vidio...napravio je skok sa challengera na ATP nivo na ATP listi, ali igrački nije...potreban mu je još koji mjesec

Lupati se protiv Rafe moglo...protiv Andyja se mora imati plan igre...a on ga danas nije imao...potrebni su mu mečevi na ovom nivou da bi i sam shvatio kakav tenis treba da igra

Dosta je posla pred njim, potencijala ima na izvoz...mora poraditi na kretanju i FHu...

Comment

• Jelena igra treci set, Stanole izgubili 1 set
          sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Nek je vala i ovaj `dream team` dubl završio svoje u Torontu

Izbaci ih osamdesetogodišnja kombijacija

Comment

• I Jelena igra TB treceg seta.. 3/3 smo danas, samo da ga i ona dobije
              Sent from my Lumia 920 using Tapatalk

Comment

• Koju je JJ pogodila BH paralelu sa trka sad

...
                I pobeda. Bravo Jeco
                Last edited by Zzz; 06-08-14, 23:38.

Comment

• Добили маторци дубл онако пешке.... 6/4 6/4 није дубл шала!
                  sigpic

Comment

• Boki sta sam ti rekao za ovaj dubl?
                    Pazi, Novak i Stan nisu priparili brejk lopte, nije bilo pustanje, aha.
                    Ubedjen sam da su igrale sa 20% od svojih mogucnosti.

A Losmi po koji put ce pobjediti Sock-a? Po 1432432432??
                    OVAKO

Comment

• Vidim imao Novak malo problema, dobro bolje sada nego kasnije da gubi setove u TB .. Ziki i Nestor nisu imali lak posao, dva puta po 6:4, nije loše. A još lepša vest da su ispala braća ..

Comment

• Dovukla se kisa i do Montreala.. ali izgleda da nece dugo trajati prekid

Comment

• Braca su u velikom kanalu
                          OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                            Boki sta sam ti rekao za ovaj dubl?
                            Pazi, Novak i Stan nisu priparili brejk lopte, nije bilo pustanje, aha.
                            Ubedjen sam da su igrale sa 20% od svojih mogucnosti.

Ako mislis da su ih Djokovic i Vavrinka pustili, onda vredjas svu cetvoricu tenisera.
                            Djokovic je imao tezak mec u singlu, bilo je skroz ocekivano da ne odigra nista posebno u dublu...

Sent from my HTC, posto mi se moze
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                              Salio sam se za Losmi naravno, Jack ovo dobija.
                              Nego izasao li je OOP za sutra, mrzi me da proveravam.

Edit: Losmi ocajan, ne moze teren da pogodi u razmenama
                              Last edited by Stefan-kobe; 07-08-14, 00:31.
                              OVAKO

Comment

• Ако Раонић неким чудом прође даље опраће га докрот Жилијен 6-2 6-2 без превише проблем.
                                Преспор је Милош, ко дрогиран

Comment

Working...
                                X