Announcement

Collapse
No announcement yet.

Toronto/Montreal 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dodig prokockao 4:1 u trecem setu.

Comment

• Nisu loshi ovi udarci ... kao da nije imao dana pauze od W
      SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Krenulo je da prsti. Voleo bih da Monfils izdrzi...barem ceo jedan set
        It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Stižem tačno na vrijeme, idemooooo Nole
          * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
          * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
          NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Konačno neki siromašni brejk
            * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
            * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
            NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Dobar Nole, moze brejk-ne pravi pitanje uopste,oma ga privata
              * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Dodig - Seppi 6:4, 3:6, 7:6(5)

Dodig napravio veliki preokret u TB-u. Gubio 2:5 i nakon toga osvojio 5 vezanih poena.

Aj' jos da Djokovic zavrsi na brzinu svoj mec, pa da na miru gledam Partizan-Ludogorets.

Comment

• Bravo Nole

Comment

• Malek Jaziri car suicide tenisa definitivno
                    Doslo najzad njegovo vreme,Cilic je protiv Istomina bio uzasan nego je imao srecu da je Istomin bio jos gori od njega,ne cudi me sto je Jaziri uzeo prvi set.
                    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Kako ce Cilic sve da nas pobije

Dodig prosao dalje, iako je Sepi imao 5:2 u TBu 3.seta, a i Beneto je uzeo 1.set protiv Gulbisa u TBu
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                      with experience.

Comment

• Ja sam lepo rekoa nikad vise na Cilica vi se opet navukli
                        Inace Beneto nocna mora za Gulbisa vec ga je 2 puta dobijao prosli put u Majamiju ove godine.
                        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Karlovic uzeo 1.set protiv Gaskea, a Beneto ima prednost brejk protiv Gulbisa u 2.setu ajmo Zilijen, izbaci razmazenka
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Cibulkova na pragu velikog comeback-a.

Comment

• Šta se dešava sa Dodigom, počeo da ređa dobre rezultate

Comment

• Novak ima isti nivo od Wimbledona, nema nikakav uticaj svadbe i malo opusteniju varijantu zivota u ovom periodu. Prelep tenis, ne kasni na udarce...
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X