Announcement

Collapse
No announcement yet.

Toronto/Montreal 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
    Paire je posteno ubio Vavrinka u prvom setu.
    A u drugom setu standardni Paire, samoubio se greskama

Znaci Stan jedva dobio u TB-mada prvi je mec, svi zagrevaju polako "masinice"
    * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Samo da se javim i pozdravim ekipu. I ja sam uzeo letnji odmor nakon Vimbldona, pa se sada, zajedno sa Fedom, opet vraćam aktivnom praćenju tenisa. Baš sad gledam reprizu Rodžerovog meča. Elegantno i moćno.
      Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Tezak poraz Dzini Busar. U tenisu toliko toga zavisi od samopouzdanja i mentalne stabilnosti. Pretpostavljam da je ovaj poraz posljedica onog finala u Uimbldonu. Kvitova je pomela. To je prepotentna Busar tesko primila. Bas me zanima koliko ce joj trebati vremena da prevazidje krizu.

Originally posted by FitnessGuy View Post
        Samo da se javim i pozdravim ekipu. I ja sam uzeo letnji odmor nakon Vimbldona, pa se sada, zajedno sa Fedom, opet vraćam aktivnom praćenju tenisa. Baš sad gledam reprizu Rodžerovog meča. Elegantno i moćno.
        Protiv jakog protivnika.

Comment

• Pa, nemoj tako. Jasno je da je protivnik bio slab. Ali! Da je igrao traljavao a opet pobedio, ja bih rekao da je igrao traljavo i nisam zadovoljan pobedom. Neko drugi, zaslepljeniji, rekao bi "da je igrao taman onoliko koliko je bilo potrebno". Ja prvi, i to često, "ribam" mog Rodžera i nalazim stvari za kritiku.
          Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Originally posted by NI View Post
            Tezak poraz Dzini Busar. U tenisu toliko toga zavisi od samopouzdanja i mentalne stabilnosti. Pretpostavljam da je ovaj poraz posljedica onog finala u Uimbldonu. Kvitova je pomela. To je prepotentna Busar tesko primila. Bas me zanima koliko ce joj trebati vremena da prevazidje krizu.

Protiv jakog protivnika.
            Odlicna zabeleska Ni.
            Busar, koliko god da je volim mora se priznati da je jako prepotentna. I juce je bila takva, narocito u prvom setu. Onako izasla u fazonu kao najbolja sam, najlepsa sam nista mi ne moze ova debela sa druge strane mreze. Cak je imala i neki kiseo osmjeh na odredjene poene. Jako, jako los govor tijela i lose ponasanje od strane Genie. Hocu da izgubi ubedljivo i na US Openu jos u prvo kolo i da dobro joj dodje jedan hladan tus, jer ove sezone igra dobro samo na Slemovima.
            Last edited by Stefan-kobe; 06-08-14, 12:11.
            OVAKO

Comment

• Ja tek sad vidim da je Paire imao i mec loptu

...
              Danas Nole igra dva meca, jedva cekam da ga vidim na terenu
              http://www.atpworldtour.com/posting/2014/421/op.pdf

Comment

• Spasao to Stan sa asom, a nakon toga je lupio jos jedan. Od tada je bio znatno bolji igrac na terenu, a nije da nije bio ni pre toga al hajde. Previse je gresio Stan, mnogo lagani lopti pratio u kilometarske aute. Ali ok je, ipak je ovo prvi mec nakon W-a, desavaju se i takvi stvari. Da napomenem da i Paire nije bio uopste los.
                OVAKO

Comment

• Некад је Ноле играо финале са Монфисом, а сада у првом колу?
                  sigpic

Comment

• Originally posted by NI View Post
                    Kirgios je po potencijalu i umijecu osjetno ispred Raonica!

Ima momak 'sve' BH, FH i servis. Iznad svega mi se svidja njegova glava. Realan, sa dvije noge na zemlji, a opet ima strasti. Ocekivao sam pobjedu Hiralda. Medjutim, Nik je izvukao maksimum iz svoje igre.

Mec protiv Marija je laksi za Kirgiosa. Nema sto da izgubi. Bas me zanima sto ce tamo da pokaze. Ako je Mari iole u formi, morao bi biti debelo prejak za Nika.
                    Hm, Raonic ima 23 godine i sest titula, prvu je osvojio tek sto je napunio 20 godina. Sa 20 godina, odnosno te 2011. godine je imao ucinak od 31 pobjede i 19 poraza. Osmina AO-a, finale Memfisa, polufinala Estorila i Stokholma i cetvrtfinale Halea. Kao sto vidis, vec tada je bio sposoban da pobjedjuje na svim vrstama podloga i to na najvecoj sceni, titula u San Hozeu, ali to je dobro poznato.

Kirgios ima 19 godina, ima osvojena tri celendzera, cetvrtfinale Wa(u kojem ga je Raonic pjeske dobio, sa pola gasa, a na RGu pogotovo, tu se bas sprdao s njim), ima cak dva celendzera osvojena na sljaci ali u Americi, sacekacemo na pravoj sljaci da vidimo kako to izgleda, vjerujem da se slazes. Na turu sem Wa nista nije uradio ove sezone, prosao jedno kolo AOa , na pravoj sljaci ga pjeske odradili Gaske i Monfil, nije cak uspio da se kvalifikuje za Dizeldorf, opet prava sljaka. Da ne pricam da nema ni blizu mocan servis kao Raonic, suludo je pominjati snagu udaraca.

Ima li potencijal? Ima. Je li ga rano dizati u zvijezde? Jeste. Mislio sam da ste naucili lekciju kod Janovicevog primjera, posle Pariza je vec bio bolji od Raonica i Iznera, pa znamo kako je to zavrsilo.
                    sigpic

Comment

• Ako ne pljusne kisa, sad bi trebalo da pocne mec Nick Kyrgios &Andy Murray , taj mec me bas interesuje

Edit: Visko sad rece da nece vise biti kise , ajd videcemo
                      Last edited by Pertla; 06-08-14, 16:12.
                      sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Potencijalno bi trebao da bude odlican mec, Endi-Nik, iz vise uglova.
                        Sa nestrpljenjem iscekujem kako ce da se razvija
                        * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Uze Marej brejk, videcemo sta ce biti u nastavku, a Grisi dosadno da gleda, ili se nije naspavao

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Dvometrasi poput Raonica imaju jako male sanse da osvoje neki Grand Slam, prevashodno zbog toga sto, osim "silovanja" loptice servisom, nemaju nista u svojoj igri sto bi moglo na duze staze da donese titulu na najvecim turnirima. A udarati lopticu iz sve snage tokom 2 sedmice u "Best-of-Five" mecevima je ogromno opterecenje za rame, a pored toga dolazi do ogromne i emotivne i fizicke iscrpljenosti. Zato npr. Karlovic ili Isner nikada nisu ostvarivali neke spektakularne rezultate na Wimbledon-u.

Kyrgios po defaultu ima vece sanse od Raonica na Grand Slam-ovima. Lik zaista djeluje na psiho-fizickom planu superiornije od vecine igraca koji se nalaze ispred njega na ATP listi, a malo je reci da ima ogromne sanse da postane jos i bolji.

Naravno da je rano za neka velika ocekivanja u ovoj fazi njegove karijere, ali potencijal mu je ogroman.

Comment

• Tek sad vidim da je Tsonga bas posteno skliznuo na ATP listi.

Comment

• Drugi brejk za Mareja i ode reket Nika

Marej odlican, da vidimo sta ce nova "nada" pokazati u nastavku

Comment

Working...
                                X