Announcement

Collapse
No announcement yet.

Toronto/Montreal 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Ivan Piper View Post
    Kaze Pralica za Rogerov reket "malo modifikovan" u ondosu na stari. 7 in covjece (sa 90 na 97), skoro pa iz krajnosti u krajnost.
    Auuu stvarno sta je ovo, pa postoji li veci reket trenutno na ATP-u?

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Originally posted by cacanin View Post

Rafa, Novak...velika je lista

Comment

• Mnogo je sirov Kirgios i mislim da ce imati masu problema i na srednjem betonu, njemu su potrebni bas izrazito brzi uslovi u ovom trenutku, a takvih maltene i da nema u danasnjem tenisu.

Ja bih ga uporedio sa Janovicem, pametniji je svakako, ali snagu Janovicevic udaraca nema, BH mu je bolji vjerovatno, stabilniji svakako. Mnogo je rupa u njegovoj igri, krpice ih i TOP 10 je potencijal, ali su i Fonjini, Kolsrajber, Tomic, pa tamo nikad nece biti vrlo vjerovatno. S tim sto bi Tomic da je srece bio i prvi igrac svijeta jednoga dana.
        sigpic

Comment

• видим ја да ми делује као да игра са тигањем.... брејк за брејком....
          sigpic

Comment

• Originally posted by shminka View Post
            Rafa, Novak...velika je lista
            Da nije Rodzer pomislio bi da je neka sprdnja ono sa reklame i sad u igri kao da je reket 105 ...

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
              Stadion u Montrealu ispunjen do zadnje mesto, Busar ima preveliku podrsku tu. Idemo korak po korak lutko, prva je Rogers
              Sta ova radi?

Comment

• E ovo ne volim. Lose igra, nece je nista e ajmo onda malo da brisemo linije i da sedimo na stolici. Ne pomaze, 4:0.

Comment

• Kako lijepo čisti linije Roger
                  http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
                  Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!

Comment

• Originally posted by cacanin View Post

Jelena Jankovic- 110 in sto je za 13 in vece od trenutnog Rogerovog. Enough said. A ima ih i na ATP-u naravno...

Da se razumijemo, 97 in nije bas velika glava. Tu je to, 95, 96, 97. Sve preko je veliko. Problem je sto Rogerov reket zbog boje izgleda kao da ima 100 in. Opticka varka, klasicna.
                    Last edited by Drunken Whaler; 06-08-14, 00:30.
                    Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by Ivan Piper View Post
                      Jelena Jankovic- 110 in. sto je za 13 in vece od trenutnog Rogerovog. Enough said.
                      Pitao je na ATPu
                      Ali dovoljni su mu Nadal i Djokovic, jedan igra sa 100 a drugi sa 98

Sent from my HTC, posto mi se moze
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                      with experience.

Comment

• Djokovic sigurno nema ovoliku glavu kao Federer, ovo je cudo
                        sigpic

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                          Pitao je na ATPu
                          Ali dovoljni su mu Nadal i Djokovic, jedan igra sa 100 a drugi sa 98

Sent from my HTC, posto mi se moze
                          Vidio sam (i ispravio)

I Nadal i Novak igraju sa 100, rijetko ko koristi 98. Berdihov prosli reket (Head Microgel, crveni, je bio 98), i Wilson Blade 98, koristio ga nekada Melcer cini mi se.
                          Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by Sonja View Post
                            Sta ova radi?
                            Rekao sam korak po korak! Ovo je prvi, a i poslednji na ovom turniru
                            Salu na stranu Busar ne moze teren da pogodi, sramota je sta ona radi. Lici na amater... Sram joj bilo koliko su ljudi dosli da gledaju najbolju Kanadjanku a sta ona radi.
                            OVAKO

Comment

• Kobe surov si, ona bi najvise volela da pobedi, mlada je, trema na "svom" terenu... ko zna sta je u pitanju. I dalje mislim da ce ovo Kanadjanka da dobije.

Comment

• Dobija ovo Busar lagano.

Nego, na koju foru je Janovic izgubio od Polanskog?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X