Announcement

Collapse
No announcement yet.

Toronto/Montreal 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Maja View Post
    Do kog kola bi Novak morao da prodje da odbrani 1. mesto nakon ovog turnira? Mrzi me da racunam. hvala.
    Odbranice prvo mesto, Rafa je izgubio 1000 bodova jer ne igra

U stvari 2000 kad racunam i Cincy

Comment

• Ma, dobro je, vazna je pobeda, prvi mec posle duzeg vremena, izvukao je iz sebe maksimum kad je bilo najpotrebnije
      Nisam ni ocekivala da ce Nole da ga pocisti, cak ni posle prvog seta, zaista-ocekivala sam da ce biti tezak mec, sa puno oscilacija, ali pobedi se u zube ne gleda, idemo Noleeee, igraj i daj sve od sebe na ovom turniru-vazna je zelja, volja
      Sto se mene tice, nek mu ovaj turnir bude zagrevanje, ovaj tezak mec je dobro dosao, pobedaaaaaaaaa
      sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Originally posted by Maja View Post
        Do kog kola bi Novak morao da prodje da odbrani 1. mesto nakon ovog turnira? Mrzi me da racunam. hvala.
        Ne mora da projde niti jedan kolo jer Nadal gubi 2000 poene s tim sto ne igra na ovom turniru.
        OVAKO

Comment

• Са Монвисом је увек тешко, без обзира на форму... ипак мислим да је Ноле у форми.

Монфис даје мртвакуше и мораш из тих лопти да дајеш брзе лопте, то је много тешко, колико год да му даш прецизну лопту она није јака и то Монфис театрално стиже и одушевљава публику, он у томе ужива иако уме да удара јако. Човек живи за аплауз, а то кошта!
          Last edited by Žika; 06-08-14, 21:14.
          sigpic

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
            Ne mora da projde niti jedan kolo jer Nadal gubi 2000 poene s tim sto ne igra na ovom turniru.
            Naravno, zaboravih da racunam nakon silnog nerviranja zbog Novaka. Hvala Stef i Sonja.

Comment

• Djokovic vjrovatno nikad nece izgubiti od Monfisa, ako nekad i izgubi to ce znaciti da je u ocajnom stanju. Djokovic moze da napravi nenormalnan broj neiznudjenih, da je potpuno van meca i opet ce pobijediti jer je jednostavno 10 puta bolji igrac. Francuz koji plijeni atletskom gradjom je prije svega nenormalno fizicki nespreman igrac, koji ne moze da udara loptu dovoljno jako, koji se oslanja na vracanje i trcanje, a za takvu igru nije dovoljno snazan jednostavno.

Djokovic ocekivano los, ali ovo je nista kako ce izgledati kad dodje dijete.
              sigpic

Comment

• Originally posted by NI View Post
                Bojana,

Ovo je Novak dobio na sampionski mentalitet. To me strasno raduje!

S druge strane, tajbrejk u 2 setu je izgubio zato sto nije imao ni truncice sampioskog mentaliteta. Raspao se.
                Slazemo se,ali ima jedna chinjenica koju si vidio i ti i ostali,na trenutke jako bezbrazno ponashanje Monfilsa,nimalo fer,ok,svi znamo da je klovn,ali i ta njegova taktika je imala dosta udjela danas...nekad sam ga gotivio,ali sve manje i manje,posebno nakon tih seljachkofrajerskih jeftinih trikova danas.
                SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Ja sam gledam Race listu jer se ona gleda na kraju godine. Neka Novak ređa pobede i pravi što veću razliku u odnosu na konkurente.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                    @NI
                    dobio je zato sto je sveukupno mnogo kvalitetniji igrac od Monfilsa, jednostavno, dobio je na suv kvalitet
                    Nije dobio na suvi kvalitet. Prvi set je dobi na kvalitet, treci nije.

Monfis je igrao odlicno i ucinio Novaka nesigurnim i neefektivnim (imao je teskoca da zavrsi poen). Monifis je to postigao na dva nacina:

A)
                    Igrao je dosta agresivno, puno neiznudjenih ali i puno vinera. Realativno dobar udnos. To otezava Novaku da drzi ritam.

B)
                    Kad nije isao na vinere, Gael je davao mekane i duboke lopte Novaku. Slicno Mariju. Novak trosi puno energije da dobije poene kad protivnik tako igra. Pogotovo poslije ovakve pauze.

Tome valja dodati da je Monfis dobro servirao.

--------------------

Novak je dobio na volju, na karakter, na zelju za pobjedom. Sami kraj ti to pokazuje. Cula si krik. Kao da je osvojio RG. A on zna kako je bilo tesko, koliko je mentalne energije trebao da ulozi.

Ja sam, sada kad je sve gotovo, prezadovoljan mecom. Novaku je trebao takav mec. On vredi dva. Najvaznije je da je pokazao glad za pobjedama.

Comment

• Originally posted by Zika View Post
                      Да ли се из тог авиона види ко добија турнир? уби ме сикирација...
                      Dobro pitanje...boli me stomak od
                      sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Originally posted by shpageti View Post
                        Slazemo se,ali ima jedna chinjenica koju si vidio i ti i ostali,na trenutke jako bezbrazno ponashanje Monfilsa,nimalo fer,ok,svi znamo da je klovn,ali i ta njegova taktika je imala dosta udjela danas...nekad sam ga gotivio,ali sve manje i manje,posebno nakon tih seljachkofrajerskih jeftinih trikova danas.
                        Da, Monfis je na sve nacine probao da dekoncetrira Novak. Jos jedan dokaza da je Gael jako dobro znao sto radi. Sve je radio po planu.

Comment

• Dobrodošlo razigravanje na za Novaka nebitnom turniru protiv cirkuzanta i foliranta koji je do te mere jadan u svom bedačenju da je to otužno
                          sigpic

Comment

• NI, nikada se necemo sloziti, a da analiziram u sitna crevca ovaj mec nesto nemam nameru...Djokovic ga je dobio na suv kvalitet, rekla sam ti da ce Monfilsu da nestane servis kad je najpotrebnije, sto se i desilo, i na 5:4 jeste bio najblizi pobedi.
                            Monfils igra kukavicki tenis, nema herca (da ne budem vulgrna), da ide na viner, nego bi se radije prebacivao do prekosutra, a posto je fizicki bas nespreman, ta taktika ga redovno vodi u poraz protiv najboljih
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                              Da Monfis je na sve nacine probao da dekoncetrira Novak. Jos jedan dokaza da je Gael jako dobro znao sto radi. Sve je radio po planu.
                              Ali shta tu raduje onda,to je ta MENTALNA stabilnost,jer igrati protiv provokatora kojeg je nemali dio publike jako podrzavao je JAKO teshko,ali eto ipak uspjeshno se izborio sa kvarnim idejama "dobrog" klovna zvanog Gael .
                              SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                                Hm, Raonic ima 23 godine i sest titula, prvu je osvojio tek sto je napunio 20 godina. Sa 20 godina, odnosno te 2011. godine je imao ucinak od 31 pobjede i 19 poraza. Osmina AO-a, finale Memfisa, polufinala Estorila i Stokholma i cetvrtfinale Halea. Kao sto vidis, vec tada je bio sposoban da pobjedjuje na svim vrstama podloga i to na najvecoj sceni, titula u San Hozeu, ali to je dobro poznato.

Kirgios ima 19 godina, ima osvojena tri celendzera, cetvrtfinale Wa(u kojem ga je Raonic pjeske dobio, sa pola gasa, a na RGu pogotovo, tu se bas sprdao s njim), ima cak dva celendzera osvojena na sljaci ali u Americi, sacekacemo na pravoj sljaci da vidimo kako to izgleda, vjerujem da se slazes. Na turu sem Wa nista nije uradio ove sezone, prosao jedno kolo AOa , na pravoj sljaci ga pjeske odradili Gaske i Monfil, nije cak uspio da se kvalifikuje za Dizeldorf, opet prava sljaka. Da ne pricam da nema ni blizu mocan servis kao Raonic, suludo je pominjati snagu udaraca.

Ima li potencijal? Ima. Je li ga rano dizati u zvijezde? Jeste. Mislio sam da ste naucili lekciju kod Janovicevog primjera, posle Pariza je vec bio bolji od Raonica i Iznera, pa znamo kako je to zavrsilo.
                                To je manje vise nebitno. Kao sto bi bilo nebitno da ja napisem da je Kirgios dobio Nadala a Raonic nije.

Nik se tek probio, ima samo 19 godina. Znaci jako je mlad. I vec ima FH, BH, servis i glavu. Mozda mu je za sada najveci problem prepotencija. Ipak on treba jos puno da uci da se moze nosti sa ovakvim Marijem. A Mari je igrac koji mu jako ne odgovara, pogotovo na hardu. A Kirgios je danas usao u mec kao da ocekuje da ima pristojne sanse.

Originally posted by bojanaBG View Post
                                NI, nikada se necemo sloziti, a da analiziram u sitna crevca ovaj mec nesto nemam nameru...Djokovic ga je dobio na suv kvalitet, rekla sam ti da ce Monfilsu da nestane servis kad je najpotrebnije, sto se i desilo, i na 5:4 jeste bio najblizi pobedi.
                                Monfils igra kukavicki tenis, nema herca (da ne budem vulgrna), da ide na viner, nego bi se radije prebacivao do prekosutra, a posto je fizicki bas nespreman, ta taktika ga redovno vodi u poraz protiv najboljih
                                Bojana,

Monfis je danas isao na vinere! Relativno uspjesno.

Inace, on je dogurao do TB u trecem setu. Nije pukao.

U TB je odlucio prvi poene. Novak ga je odigrao preduzimljivo, vjerujuci u svoje sposobnosti. Uzeo je mini brejk. Tu je pokazo Novak Monfisu da ce da ide po pobjedu a da nece da ceka da mu Gael da mec. To je presudilo.
                                Last edited by NI; 06-08-14, 21:33.

Comment

Working...
                                X