Originally posted by Sandugp
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Wimbledon 2014
Collapse
X
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
-
Strasno sta se sada pise ovdeCak moderator teniskog pdf-a dozvoljava sebi ovako infantilne komentare a pri tom se buni na komentare koji imaju vise od 2 reci a da nisu tata , mata, ples, reket ovakav /onakav i ostalo..
Poraz nije lako prihvatiti niti se bilo kada navici na njega narocito na ovako bitnim turnirima i ogromnim ulogom oba finalista.
Bas u ruzno svetlo bacate na ovako dobar mec, stetaSimilis simili gaudet
Comment
-
Originally posted by Maxx-a View PostStrasno sta se sada pise ovdeCak moderator teniskog pdf-a dozvoljava sebi ovako infantilne komentare a pri tom se buni na komentare koji imaju vise od 2 reci a da nisu tata , mata, ples, reket ovakav /onakav i ostalo..
Poraz nije lako prihvatiti niti se bilo kada navici na njega narocito na ovako bitnim turnirima i ogromnim ulogom oba finalista.
Bas u ruzno svetlo bacate na ovako dobar mec, stetaTom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Originally posted by Navras View PostNeki su jednostavno losi gubitnici ako dozvoljavas da pojednostavimhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostSlazem se ja da je bio bolji, ja sam mislila da ce biti 3:1 jer je Role nekim cudom uzeo onaj TB, ali da se prica kako ga je razbio, razvalio i ostale gluposti, to stvarno nije fer prema nama, Roletovcima, posto se mi uglavnom fer ponasamo prema vama.
Moj ti je savet da ne uzimas sve zdravo za gotovo. Ima po malo od svega, ali to u krajnjem slucaju tebi kao RF navijacu ne treba toliko da bude bitno ...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
@Navras
Nije, zato sto kad god je Fed pobedjivao, komentari sa nase strane su bili normalni i pristojni, radovali smo se pobedi, ali nismo nikad provocirali, a sa vase strane je uvek drugacije.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View Post@Navras
Nije, zato sto kad god je Fed pobedjivao, komentari sa nase strane su bili normalni i pristojni, radovali smo se pobedi, ali nismo nikad provocirali, a sa vase strane je uvek drugacije.Cak su se pominjali i kompleksi ako se ne varam. Nadam se da ces se sloziti da ste malo preterali
Ali spreman sam da predjem preko toga
Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Originally posted by Navras View PostSad ispade da smo mi nenormalni i nepristojni samo zato sto smo konstatovali da je Novak nadigrao FedereraCak su se pominjali i kompleksi ako se ne varam. Nadam se da ces se sloziti da ste malo preterali
Ali spreman sam da predjem preko toga
i plus je konstatovano da Fed nikad nije igrao bolje u finaluhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Pošto sam malo došla sebi, razmišljam koliko je pametno da čitam sve ono za vreme i nakon meča?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ovako, nisam odgledao 5 set, morao sam da izadjemAli ono sto sam video do tada je sledece:
1. Novak bio osetno bolji igrac u toku celog meca. Federer nije ni pomirisao brejk loptu cela tri seta ako izuzmemo drugi set i Novakov servis za seta na 5-4 i ono glupiranje sa koje je dozvolio Feda brejk loptu. Cestitam mu na to, nadigrao je najboljeg na travi ikada, sto se retko vidja.
2. Roger je bio jako los sa forhend strane. Nevjerovatno je za mene da je on bio bolji od BH nego od FH... Al zato servisMnogo toga Roger je iscupao na servise, stvarno je covjek servirao nestvarno, svaka mu cast na tome.
3. Novak je nadjacao Rogera sa forhend strane!!!!!! Ovo je nestvaran podatak za travi! U jednom trenutku je imao duplo vise vinera sa forhenda od Federera
4. Djokovic je odigrao izuzetno finale ali onaj choke u cetvrtom setu je epskih razmera. Nevjerovatno je kako Djokovic nume da odservira za set/mec. Da je bio Nadal sa druge strane on bi izgubio u 5 set, ubedjen sam u to!
5. Ja sam se najezio kako se Roger borio u toku celog meca, narocito u cetvrti. Strasno, nevjerovatan sampionski mentalitet. Kapu dole majstore
6. Ne vidim puno razloga da je ovaj mec u rangu onih epskih... Odigrali su i oboijca mnogo bolji mecevi, da ne pominjem one sa USO-a pre par godina. Ne znaci ako mec otide u 5 set da je pod default epski mec. Bio je sjajan mec nema govora o tome, ali mislim da je daleko iza ona finale od 2008 izmedju Rafa i Rogera. Roger previse gresio sa FH strane, nerezonski izlagao na mrezu, Novak choke-nuo za sve pare u cetvrtom setu, to nisu elementi za epski mec.
Nebitno to, bitno da je Novak osvoijo titulu i ja iskreno cestitam svim njegovim navijacima. Bio bi ovo veliki udar za teniser kao Novaka, u slucaju da nije osvoijo peti set. 6/8 u GS finalima bio bi jako porazavajuci podatak i bojim se da bi njegova karijera nastavila u provaliju. Ovako je puno bolje, skinuo je veliki teret sa ledja. Cestitke i za prvu poziciju.OVAKO
Comment
-
Originally posted by Navras View PostPa dobro, sve je to u zaru borbe, ne vidim da je to razlog za toliki hejt prema Novakovim navijacimahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
Comment