Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2014

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma kao i uvek posle uzbudljivih mečeva, smiriće se samo od sebe. Ono što je meni upečatljivo, ako izuzmemo navijačke sklonosti, njihov meč je uvek zanimljiv za gledanje , skoro da nema praznih minuta

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
      ako su fedovci "bili ok", onda se to očekuje i od novakovaca?
      Od vecine novakovaca ocigledno ne moze da se ocekuje bilo sta ok, pretpostavljam da to ima veze sa.... hmm precutacu

Ne znam sta mi bi da uopste zalazim ovde posle meca kad znam kakva ce atmosfera da bude, aj pozz i laku noc

Comment

• Ja ovako kao neutralan sad vidim da mozda nekad jako lose izgledam kada je u pitanju Nadal.
        OVAKO

Comment

• Novak bi bio idiot da je ovde igrao da bi se revansirao za bilo sta. Bilo je vise u igri i od revansizma, cak i wimbldonske titule, morao je pobedom pre svega sebi da se dokaze, da pobedi svoje demone i sebe. Najiskrenije mislim da bi mu karijera bila ugrozena da je izgubio danas a bio je blizu. Zahvaljujuci i sebi ali Federeru. Jeste nnadigrao Rodzera u njegovoj igri ali kako bre onda da je bio tako blizu poraza? Zato sto je Rodzer covek koji veruje u sebe, zato sto ima sampionski mentalitet i zato sto zna ko je. Nadam se da ce Novaku posle danasnjeg finala takodje biti jasno ko je on u stvari, da mu se vrati samopouzdanje jer svetski tenis bi definitivno bio siromasniji bez njega u vrhu. Ovo ne kazem samo kao Novakov navijac vec kao ljubitelj igre.

Generalizacije da su Novakovi navijaci ovakvi a Rodzerovi onakvi su infantilne i stvarno nisu na meastu. Ja sam i pre meca rekao neka pobedi bolji, ako Novak igra svoju igru i da sve od sebe a izgubi, svaka cast Rodzeru. Vecina Novakovih navijaca je cestitalo Federeru posle finala, pokazao je covek i volju i zelju i znanje. Cemu sad, zbog par zluradih komentara, odmah da su svi Novakovci provokatori, ovakvi ili onakvi?

Ima na cemu da se cestita i jednom i drugom taboru, uzivajte i aj' u zdravlje!

Comment

• Originally posted by zdravkelja View Post
            Od vecine novakovaca ocigledno ne moze da se ocekuje bilo sta ok, pretpostavljam da to ima veze sa.... hmm precutacu
            veselo..
            jagodice, manje vina, manje vina..
            Originally posted by gokara
            Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Napisao sam ovo na Novakovoj temi, ali ću ponoviti ovde.
              Odnedavno sam na forumu, ali ga pratim već neko vreme. I nikako mi nije jasno kako neko može navijati protiv našeg deteta, komišije tu sa Banjice. Kako možeš navijati za nekog Švajcarca kojeg nikad ni video ni čuo, koji ne zna ni gde je Srbija, a Novak izginu za Srbiju. Pa on nosi zastavu Srbije na patikama, toliko su to puta snimili, da smo plaćeli reklamu, milijarde bi potrošili. Daje za obdaništa, za Crkvu, za poplavljene, za sve gde treba, a ti navijaš za tamo nekog Švajcarca. Ajde, jasni su mi ljudi iz HR, BiH, makedonije, njima je svejedno, ali nama nije svejedno, ovo je naše dete. Ljudi moji.

Novače, srećan i zdrav bio i idi do besmrtnosti.

Comment

• много ми је лакше да гледам репризу, знам ко ће да победи....
                sigpic

Comment

• Originally posted by juventus View Post
                  Mislim da je ovo daleko od istine,narocito na W.Roger se maltene prosetao do finala,igrao konstantno na visokom nivou,jedina prepreka je bio Novak u svom najboljem izdanj na travi.U zrebu bez Novaka na W Roger ce bar jos 2-3 godine biti glavni kandidat za titulu.Ima savrsenu igru za travu,mnogo puta je to dokazao,ovaj put mu nije uspelo jer je Novak bio malo bolji ali ako se secamo kako je Rodik uzeo jedan W sad se to vratilo,to je sport.Ako naredne godine Novak kiksne pre susreta sa Rogerom ja bii se kladio da ce Roger uzeti jos jedan W.
                  Realno RF do Novaka nije ni imao ozbiljnog protivnika, osim Wawrinke kome je odavno nabijo komplekse i koji je na AO jedva osakaćenog Nadala dobio. Znači prvaozbiljna prepreka za RF je bila i kraj.

Comment

• Originally posted by forum1nick View Post
                    Realno RF do Novaka nije ni imao ozbiljnog protivnika, osim Wawrinke kome je odavno nabijo komplekse i koji je na AO jedva osakaćenog Nadala dobio. Znači prvaozbiljna prepreka za RF je bila i kraj.
                    Prva ozbiljna prepreka je bio covek koji u ovom trenutku igra najbolji tenis, 1. favorit Vimbldona.... + daleko od najboljeg tenisa (i nista manje taktike) je bio Rodzer i izgubio "rutinski" 3:2. Nije lose za jednog Starca.

Dayman (a-a-ah...)
                    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                    Champion of the sun (a-a-ah...)
                    You're a master of karate and friendship
                    For everyone

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
                      Ljudi idemo u krajnost i dolazi do velikog razdora ovdje, ajde da stanemo i ohladimo glave, pa ćemo sutra sve da analiziramo
                      Bespotrebno, ali ja zaista ne vidim razlog sto su se Roletovci toliko okomili na Noletove navijace.
                      Razumem da su razocarani Roletovim porazom, ali da nas vredjaju, nazivaju svakakvim imenima, nije nimalo lepo.
                      Ako je neko i napisao da je Nole razbio Roleta, siguna sam da to nije bilo namerno, vec iz velike zelje da Nole pobedi i srece sto je pobedio.
                      Ne vidim nista strasno u toj jednoj reci da se takva lavina sruci na noletovce, shminka je napisao post i njegovo vidjenje posta-realno i sportski.
                      sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Bimbo : једно је навијање, а друго је дивљење играчу који игра за уђбенике.. наравно да сви навијамо за Нолета, као и Бојана, али Федерер нас задивљује, као што нас је и данас задивио свим што један спортиста може да задиви...питао сам се током меча, одакле извлачи те добре сервисе у петом сету? одакле му свежина да се лако креће, а на лицу не видиш да пати као Ноле? и када Ноле није успевао да убацује први сервис мисли сам готово је... али Ноле по ко зна који пут кад га отпишемо успе да победи оно што се каже, из чиста мира...
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Zika View Post
                          Bimbo : једно је навијање, а друго је дивљење играчу који игра за уђбенике.. наравно да сви навијамо за Нолета, као и Бојана, али Федерер нас задивљује, као што нас је и данас задивио свим што један спортиста може да задиви...питао сам се током меча, одакле извлачи те добре сервисе у петом сету? одакле му свежина да се лако креће, а на лицу не видиш да пати као Ноле? и када Ноле није успевао да убацује први сервис мисли сам готово је... али Ноле по ко зна који пут кад га отпишемо успе да победи оно што се каже, из чиста мира...
                          Majstore,
                          ja se izvinjavam svima. Ja sam pogrešno protumačio da neko navija za Federera danas.
                          Naravno da se i ja divim Federeru za sve što je postigao i na način na koji je to uradio.
                          Još jednom, izvinjenje što sam pogrešno protumačio ove postove.

Comment

• Nisi pogresno protumacio, ne navijamo svi za Djokovica.
                            in another life
                            I will love you again, RF.

Comment

• Citam vas i moram . . . prvo kako je lako gledati kad ne igra Rafa, divota, pa mozda i vidim nesto sto navijaci vide malo subjektivnije. Ovo za mene nije bio lep mec, daleko od epski. Imali su dobar intenzitet ceo mec, ali nije bilo mnogo ljepote. A, bilo je i teskih padova, vec poznati u 4 setu. Federer se resio nadjacivati, a ne nadigravati sa Djokovicem i to je bio najveci problem, jer prirodno gubi tu bitku. Kao da je hteo da dokaze da moze da se nosi kondiciono 5 seta i dokazao.
                              Mislim da je za tenis dobro sto je Djokovic pobedio, jer bi bilo lose da ga izgubi zbog seriju bitnih poraza, kad ga je vec privatni zivot toliko kostao.
                              Sto se Federera tice, mogao bi Novak dosta da nauci od njega, kako se moze biti posvecen tenisu u svakom pogledu i pritom da ti bude na prvom mestu, pa delio to prvo sa drugim stvarima.
                              Na kraju je Roger izgledao daleko opusteniji nego Novak, koji umesto da se raduje zbog uspeha gleda kome da udovolji, tesko breme nosi decko.
                              Nema potrebe od svadje ovde, nista novo nismo naucili i dobili, jer nazalost niti je Novak posvecen tenisu, pa mora na snagu da izvuce pobedu, niti treba ocekivati od 33 godisnjeg Federera da bude 27 godisnjak.
                              Nek se raduju zasluzeno Novakovi navijaci na titulu, GS je to, ali ima tu nesto sto nedostaje.
                              P.S.
                              Nadalovci, jos imamo sanse, 18 bi bilo previse.

Comment

• Добро, Ноле навија за Федерера... изјавио је на терену у микрофон, "хбала Роџере што си ме пустио"
                                sigpic

Comment

Working...
                                X