Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2014

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Shardonnay View Post
    Nisi pogresno protumacio, ne navijamo svi za Djokovica.
    Ništa mi nije jasno, ali da ja budem jasniji.
    Ne osporavam pravo nikome da navija za koga god hoće, ali da mogu to da shvatim, ne mogu. Ispada, kad su igrale Srbija i Švajcarska u Dejvis kupu, neki od vas su navijali za Švajcarsku. Prosto, ako navijaš za Roleta, želiš da pobedi, onda navijaš protiv Srbije. Kako je to moguće, za Boga miloga?

Comment

• * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
      * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
      NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by Niki View Post
        Citam vas i moram . . . prvo kako je lako gledati kad ne igra Rafa, divota, pa mozda i vidim nesto sto navijaci vide malo subjektivnije. Ovo za mene nije bio lep mec, daleko od epski. Imali su dobar intenzitet ceo mec, ali nije bilo mnogo ljepote. A, bilo je i teskih padova, vec poznati u 4 setu. Federer se resio nadjacivati, a ne nadigravati sa Djokovicem i to je bio najveci problem, jer prirodno gubi tu bitku. Kao da je hteo da dokaze da moze da se nosi kondiciono 5 seta i dokazao.
        Mislim da je za tenis dobro sto je Djokovic pobedio, jer bi bilo lose da ga izgubi zbog seriju bitnih poraza, kad ga je vec privatni zivot toliko kostao.
        Sto se Federera tice, mogao bi Novak dosta da nauci od njega, kako se moze biti posvecen tenisu u svakom pogledu i pritom da ti bude na prvom mestu, pa delio to prvo sa drugim stvarima.
        Na kraju je Roger izgledao daleko opusteniji nego Novak, koji umesto da se raduje zbog uspeha gleda kome da udovolji, tesko breme nosi decko.
        Nema potrebe od svadje ovde, nista novo nismo naucili i dobili, jer nazalost niti je Novak posvecen tenisu, pa mora na snagu da izvuce pobedu, niti treba ocekivati od 33 godisnjeg Federera da bude 27 godisnjak.
        Nek se raduju zasluzeno Novakovi navijaci na titulu, GS je to, ali ima tu nesto sto nedostaje.
        P.S.
        Nadalovci, jos imamo sanse, 18 bi bilo previse.
        Uzivanje.

Lagano to prestizemo..
        Originally posted by Casiraghi
        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by juventus View Post
          Mislim da je ovo daleko od istine,narocito na W.Roger se maltene prosetao do finala,igrao konstantno na visokom nivou,jedina prepreka je bio Novak u svom najboljem izdanj na travi.U zrebu bez Novaka na W Roger ce bar jos 2-3 godine biti glavni kandidat za titulu.Ima savrsenu igru za travu,mnogo puta je to dokazao,ovaj put mu nije uspelo jer je Novak bio malo bolji ali ako se secamo kako je Rodik uzeo jedan W sad se to vratilo,to je sport.Ako naredne godine Novak kiksne pre susreta sa Rogerom ja bii se kladio da ce Roger uzeti jos jedan W.
          Rodick nikad nije osvojio Wimbledon, samo jednom USO. Proveri na netu ako ne veruješ. ;) "Roddick reached four other Grand Slam finals (Wimbledon in 2004, 2005, and 2009, and the US Open in 2006), losing to Roger Federer every time"

Comment

• Originally posted by Bimbo View Post
            Ispada, kad su igrale Srbija i Švajcarska u Dejvis kupu, neki od vas su navijali za Švajcarsku.
            Bar sto se mene tice, ne ispada, tj. navijao sam za Srbiju.

Originally posted by Bimbo View Post
            Prosto, ako navijaš za Roleta, želiš da pobedi, onda navijaš protiv Srbije. Kako je to moguće, za Boga miloga?
            Moguce je zbog toga sto smo izdajnici i strani placenici
            Dayman (a-a-ah...)
            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
            Champion of the sun (a-a-ah...)
            You're a master of karate and friendship
            For everyone

Comment

• Originally posted by Bimbo View Post
              Ništa mi nije jasno, ali da ja budem jasniji.
              Ne osporavam pravo nikome da navija za koga god hoće, ali da mogu to da shvatim, ne mogu. Ispada, kad su igrale Srbija i Švajcarska u Dejvis kupu, neki od vas su navijali za Švajcarsku. Prosto, ako navijaš za Roleta, želiš da pobedi, onda navijaš protiv Srbije. Kako je to moguće, za Boga miloga?
              pa eto, moguce je Raspravljali smo o tome ovde milion puta.
              in another life
              I will love you again, RF.

Comment

• Znamo Niki, zatoa smo i navijali za Novaka. A i da ne bi bilo pitanje za 18 ja bi bio za Novaka jer sam vec rekao da sam skoro uvek za njega, osim kada igra sa Nadala. I moram da priznam prosle godine sam bio za Mareja na W, mnogo sam hteo da uzme taj W jer mnogi su ga osporavali, a decko puno trenira i puno se trudi.

Ja posle ovih postova vidim da su neke Rogerovce jako ogorcene zbog poraza, oprostite ali neutralac najlakse moze da primeti to. Ima i neke Novakovce koji su pretpostavljam pod utiskom emocija rekli da je Novak razbio Feda, ali znamo da je to bilo zbog euforije.
                OVAKO

Comment

• Originally posted by Petra View Post
                  Bespotrebno, ali ja zaista ne vidim razlog sto su se Roletovci toliko okomili na Noletove navijace.
                  Profesionalna deformacija

Razumem da su razocarani Roletovim porazom, ali da nas vredjaju, nazivaju svakakvim imenima, nije nimalo lepo.
                  To je forumski bonton
                  Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Ja sam navijao za Vavrinku protiv Lajovica u Dejvis kupu.
                    Cuj prvi maj

Comment

• Ja ću samo da kažem par stvari:
                      1. Ako vam je Nole bio u svom najboljem izdanju na travi u ovom finalu, onda mi stvarno ne gledamo istog Novaka.
                      2. Meč jeste bio neizvjestan, ali mišljenja sam da nije bio kvalitetan.
                      3. Ono na čemu ozbiljno Novak treba da radi jeste da izbaci svoje bubice iz glave i da u bitnim trenutcima ne pada u duboku depresiju inače prošlo mu je to sad sa Rogerom (inače jadnikom sa samo 17 gs titula itd...).
                      4. Tema ko će za koga navijati je tema koju smo davno prevazišli ovdje, pojam lijepog nije isti za svakog isto tako ne može za svakog biti lijep tenis samo od Novaka ili Federera itd...
                      http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
                      Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!

Comment

• Novak - Rodzer od 3:1 do kraja cetvrtog seta.

1.
                        Drama tokom tih 8 gemova je bila izuzetna. Malo sam dramaticnijih setova vidio. Jako bih volio da vidim ponovo tih osam gemova ali moj utisak je da je Feder je uglavnom igrao odlican tenis a u prva tri od tih osam gemava i Novak.

2.
                        Kad je Novak brejknuo nije pokazao velike emocije iako je tim brejkom teoretski dosao na domak pobjede. Samo je nesto sebi govorio. Evidentno je i sam bio svjestan da nije gotovo.

Ne bih se zacudio ako je ponaljao neku pjesmicu koju mu je Beker sastavio.

S druge strane, mislim da je gubitak servisa opustio Federera. Vise nije imao sto da izgubi, mogao je slobodno da udara i nada da ce Novak da pogrijesi.

3.
                        Ja licno mislim da Novak nije napravio nista pogresno tokom prvog Federerovog brejak. Rodzer je mahao oslobodjen svih briga i pogadjao. Novak je bio malo zapanjen sa protivnickom igrom ali je igrao dobro cak mjereno i danasnje igre.

Najvise sto me je iznenadilo u tom periodu kako je Novaka ‘malo tangirao’ izgubljeni brejk. Zasukao je rukave, koncetrisao se i odmah napravio jos jedan brejk.

U sljedecem gemu na Novakov servis, Rozder je ponovo navalio. Ali Novak je bio spreman. Poslije strasne borbe i odlicne igre obojice, Novak je uspio da sacuva servis.

Dosao je do 5:2, i ponadao sam se da ce sve biti u redu.

4.
                        Federer je lako sacuvao servis a onda dolazi kljucni moment. Novak servira za mec. Odlican prvi servis, Federer jedva vraca ali vraca vrlo nezgodno za Novaka. Vrlo visoku i vrlo duboku loptu. Da se ne lazemo, i bez pritiska da servira za mec Novak ce promasiti 30% takvih lopti.

Da je Novak bio na visini zadatka, odigrao bi je odlucnije i koncetrisanije nego slicnu loptu u manje bitnoj situaciji. On salje Federera u jednu starnu a loptu u drugu. Nazalost, ili srecu, u aut.

Cinjenica da je preverio Federera ga samo vise grize. Da li je morao igrati tako duboko?

Poslije tog poena, po prvi put u mecu su se pojavile sumnje kod Novaka. Da je igrao kao u predhodnom servis gemu, koji je s mukom dobio, vjerovatno bi odservirao za mec. Federer je s druge strane izvanredan. Jos uvijek opusten i koncetrisan.

Od tog poena, Novakova igra pocinje da pada. U pocetku malo a potom sve vise i vise. U tom trenutku sam pomislio da ce Federer da se revansira za polufinale USO 2011.

5.
                        U narednom servis gemu, Federer pokazuje znake nervoze. Odjednom se nasao nazad u mecu. Novak igra jedan poen sjajno, jedan lose. Ipak dolazi do mec lopte koju gubi poslije Federerovog celindza. Bio je to Federerova as u pravo vrijeme.

Ta 'ispustena' prilika je bila zadnja kap koja je slomila Novaka. Neredni servis gem igra kriminalno i lako ga gubi.

Iza toga sam bio sam uvjeren da Federer pobjedjuje.

Svi na terenu, svi TV gledaoci, svi komentatori su dobili dokaze da Novak nema stomak za veliko finale. Da ce ponovo da zjani mec u kojem je nadigrao protivnika.

Do pocetka tog kriticnog perioda Federer je imao 0/1 u brejk loptama. Tokom 8 gemova 3/5. Ko je mogao pomisliti da ce u petom setu biti 0/1 a ne novih 3/5?

Mislim ad je Stefen-Kobe napisao da ce to biti katastrofa za Novakovu karijeru. 100% sam se slagao sa njime.
                        Last edited by NI; 06-07-14, 23:37.

Comment

• Originally posted by Maja View Post
                          Rodick nikad nije osvojio Wimbledon, samo jednom USO. Proveri na netu ako ne veruješ. ;) "Roddick reached four other Grand Slam finals (Wimbledon in 2004, 2005, and 2009, and the US Open in 2006), losing to Roger Federer every time"
                          Rodik nije osvojio W-on, izgubio od Roleta u onom finalu u TB-ku.
                          Isto se igralo 5 setova.
                          sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Моја два френда са којима играм дублове, отишли су у Лондон још пре месец дана, једва чекам да се врате и да ми све потакно испричају, сада су сигурно са Нолетом и пију онај шампањац, прошли пут су исто славили сви заједно, тада је био и Тадић, чуди ме да Тома није ишао? /можда се препао од Ролета?/
                            Last edited by Žika; 06-07-14, 22:27.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by asprilja View Post
                              Ja sam navijao za Vavrinku protiv Lajovica u Dejvis kupu.
                              Tebi je dozvoljeno, ti si Bogotac.

Dayman (a-a-ah...)
                              Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                              Champion of the sun (a-a-ah...)
                              You're a master of karate and friendship
                              For everyone

Comment

• Originally posted by Niki View Post
                                Citam vas i moram . . . prvo kako je lako gledati kad ne igra Rafa, divota, pa mozda i vidim nesto sto navijaci vide malo subjektivnije. Ovo za mene nije bio lep mec, daleko od epski. Imali su dobar intenzitet ceo mec, ali nije bilo mnogo ljepote. A, bilo je i teskih padova, vec poznati u 4 setu. Federer se resio nadjacivati, a ne nadigravati sa Djokovicem i to je bio najveci problem, jer prirodno gubi tu bitku. Kao da je hteo da dokaze da moze da se nosi kondiciono 5 seta i dokazao.
                                Mislim da je za tenis dobro sto je Djokovic pobedio, jer bi bilo lose da ga izgubi zbog seriju bitnih poraza, kad ga je vec privatni zivot toliko kostao.
                                Sto se Federera tice, mogao bi Novak dosta da nauci od njega, kako se moze biti posvecen tenisu u svakom pogledu i pritom da ti bude na prvom mestu, pa delio to prvo sa drugim stvarima.
                                Na kraju je Roger izgledao daleko opusteniji nego Novak, koji umesto da se raduje zbog uspeha gleda kome da udovolji, tesko breme nosi decko.
                                Nema potrebe od svadje ovde, nista novo nismo naucili i dobili, jer nazalost niti je Novak posvecen tenisu, pa mora na snagu da izvuce pobedu, niti treba ocekivati od 33 godisnjeg Federera da bude 27 godisnjak.
                                Nek se raduju zasluzeno Novakovi navijaci na titulu, GS je to, ali ima tu nesto sto nedostaje.
                                P.S.
                                Nadalovci, jos imamo sanse, 18 bi bilo previse.
                                Ne znam koliko je ovo dobro za Nadala jer Federer vise nije njemu opasnost u medjusobnim duelima vec Novak koji ce ovom pobedom samo uvecati svoje samopouzdanje i igrati mnogo opustenije US Open. Nadalu za utehu ostaje cinjenica da je uvek igrao bolje kad je bio No.2.
                                Nasmejala si me za ovo boldovano jer sam bacio pogled malo na spansku MARCU i tamo je naravno ogromna vecina bila za Novaka i vecina komentara se mogu svesti na ovaj.

Comment

Working...
                                X