Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2014

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Sandugp View Post
    I ako to zasluzuje da lupas glavom o zid onda stvarno. Dobra si takva kakva jesi ne menjaj se
    Valjda je sad jasnije ono o cemu pricam, ali tako je kako je, niti cu se ja promeniti niti oni
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Prstić je bio provokacija, ovo je samo podsjećanje na provokaciju.

Comment

• Dakle, isti sampioni kao i 2011.
        link

Comment

• Toliko boli taj poraz na RG 2011. da je nabio silne komplekse, bravo Role, dok nabijas drugima komplekse uvijek ces biti najjaci na svijetu
          sigpic
          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• I da, umalo da zaboravim, sad sam procitao da je Novak trazio MTO u petom setu. Pitam se sta bi bio da je to uradio Nadal Tj. znam sta bi bio
            Ne zelim da me shvatite gresno, ne mislim da je Novak napravio nesto lose, samo zelim da kazem da se bespotrebno hejtuje Nadal zbog neke stvari.

Jagodice, mog tata i forume, kao magarac i kozmetiku. Nije on za to.
            OVAKO

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
              Toliko boli taj poraz na RG 2011. da je nabio silne komplekse, bravo Role, dok nabijas drugima komplekse uvijek ces biti najjaci na svijetu
              da slavite Kirgiosa što ste se uopšte našli u prilici da se borite za trofej..
              toliko o kompleksima..
              Originally posted by gokara
              Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Svjestan je Federer da mu je ovo bila posljednja prilika da osvoji GS turnir i da možda ostane nedostižan za Nadala. Novak mu je to pokvario i tako mu se lijepo revanširao za prekid niza pobjeda .

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                  I da, umalo da zaboravim, sad sam procitao da je Novak trazio MTO u petom setu. Pitam se sta bi bio da je to uradio Nadal Tj. znam sta bi bio
                  Ne zelim da me shvatite gresno, ne mislim da je Novak napravio nesto lose, samo zelim da kazem da se bespotrebno hejtuje Nadal zbog neke stvari.

Jagodice, mog tata i forume, kao magarac i kozmetiku. Nije on za to.
                  E, a sto je Novak trazio MTO, gledao sam u kaficu i nisam mogao da cujem komentatora? Pao je par puta nezgodno, ali nisam video da je nesto uticalo na njegovu igru.

Comment

• KYRGIOS LEGENDA TENISA, hvala ti kume sto si nam omogucio priliku za trofej

Federer nesto ima problema sa svijescu zadnjih par godina, stalno neke zadnje prilike, mozda treba psihijatra da posjeti?
                    sigpic
                    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Jbt,

ja ne verujem sta citam
                      Dayman (a-a-ah...)
                      Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                      Champion of the sun (a-a-ah...)
                      You're a master of karate and friendship
                      For everyone

Comment

• Originally posted by forum1nick View Post
                        Svjestan je Federer da mu je ovo bila posljednja prilika da osvoji GS turnir i da možda ostane nedostižan za Nadala. Novak mu je to pokvario i tako mu se lijepo revanširao za prekid niza pobjeda .
                        Mislim da je ovo daleko od istine,narocito na W.Roger se maltene prosetao do finala,igrao konstantno na visokom nivou,jedina prepreka je bio Novak u svom najboljem izdanj na travi.U zrebu bez Novaka na W Roger ce bar jos 2-3 godine biti glavni kandidat za titulu.Ima savrsenu igru za travu,mnogo puta je to dokazao,ovaj put mu nije uspelo jer je Novak bio malo bolji ali ako se secamo kako je Rodik uzeo jedan W sad se to vratilo,to je sport.Ako naredne godine Novak kiksne pre susreta sa Rogerom ja bii se kladio da ce Roger uzeti jos jedan W.

Comment

• Originally posted by zdravkelja View Post
                          E, a sto je Novak trazio MTO, gledao sam u kaficu i nisam mogao da cujem komentatora? Pao je par puta nezgodno, ali nisam video da je nesto uticalo na njegovu igru.
                          Nisam video jer nisam gledao 5 set, ali kao sto mi je rekao jedan drugar Novak je bio bez daha i zatrazio MTO. Naravno, razlog za MTO nije bilo nemanje daha, vec problem sa nogom. Ali moj drugar je Rogerovac, tako da moguce i da mi je to pristrasno rekao.
                          OVAKO

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                            Ja to nikada ne citam, ali ne zato sto cu da se razocaram u nekoga vec zato sto me mrzi
                            Noooooooooooooooo.. ovo je sada spešl prilika, a i vidim rasprava slična kao već ovde viđene, pitam se koliko li ih je bilo danas... to je uvek uzbudljivo? jel ima banovanih? nešto mi štuca ovaj krš od laptopa..

Pošto vidim iz par prethodnih postova o čemu se radi ovde i često se Novakovovim navijačima prepisuje da su nefer i da se mnogo ponesu u pobedama, a da fedovci to ne rade.. samo bih da pitam i na kraju da se da, postavi/napiše konačan broj, koliko ima Roletovih navijača koji dolaze, a koliko Novakovih što stalnih, što onih koji su tu samo kada Đoković igra... tačno koliko ih je? I ko je tačno napisao razbio ga,ponizio i šta već, imenom i prezimenom, odnosno nikom...Dobro, kako planiram da isčitam šta je sve bilo danas (kuku meni .. zamislite moram da čitam Vladana, Saniya, Žileta, Navrasa ) pa ću videti...mnoooogooo me to interesuje.. jer morate se složiti da postoji tu velika razlika, da li je to pisao neko tipa NIja... ili čačanina (bez uvrede)...Mislite da su od svih ljudi i velikim SVI oni po pravilu dobronmerni, vide meč istim ili sličnim očima ili se očekuje da se svi ponašaju po recipročnom ključu... ako su fedovci "bili ok", onda se to očekuje i od novakovaca? Preterivanje uvek postoji ovde, i kod ovih koji komentarišu (konkretno Novakovu pobedu) i ovi koji poraz, ipak, teško primaju... ne dao bog da neko napiše nešto što im se ne sviđa .. drama velikih razmera... ko deca...
                            Ovo sve pišem pod raznim pretostavkama, vođena iskustvima od ranije...

Kad malo razmislim.... možda je ipak bolje da dođem sutra...
                            Last edited by miloolja; 06-07-14, 21:41.
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Морам да блејим овде и све да читам, незнам шта ћу са собом, за мене меч још траје, никако да се охладим и сварим да је све готово, да има негде у граду неко славље поводом ове победе ишао бих пешке... овде међу вама ми је ипак најабоље... пишите целу ноћ, можда и заспим некако...
                              sigpic

Comment

• Ljudi idemo u krajnost i dolazi do velikog razdora ovdje, ajde da stanemo i ohladimo glave, pa ćemo sutra sve da analiziramo
                                * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                                * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                                NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

Working...
                                X