Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2014

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Stefan-kobe View Post
    I sta je dobio ako mu je srusio flasicu? Batine, nista vise. Nije poenta tenisu da nekome srusis flasice nego da ga pobedis na terenu, bez prljavih stvari.

Sutra Cilic-Berdih, veoma zanimljiv mec, mislim da ce Berdih dobiti ali da budem iskren nisam odgledao niti jedan Cilicev mec na ovom W-u, jedino sam ga gledao u Queensu protiv Matosevica.
    Upravo tako bez prljavih stvari s'tim sto je Rosol pokazao javno sta miski o tome a Nadal ih vesto krije.

No ... ja mislim suprotno, da ce Cilic dobiti Tomasa. Videcemo...

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

Originally posted by shminka
      Tek sad nešto kontam, da ne bi majstora Stanimala na AOu...sad bi Rafa išao po 4. u nizu
      Dobro je da si shvatio da Rafa ozbiljno ide na 18 GS-ova.

Da li bi dobio Australiju da nije bilo Stana? Ne vjerujem. Novak bi ga pobijedio u finalu.

Comment

Batalite flasice, nebitno. Rafa je izvukao mec neverovatnom zeljom i motivom s kojim igra ove godine ovde, a tada se to odrazi i na negov kvalitet igre, postaje siguran i rizikuje kad je najteze.
        Slobodno neka guraju po jednu flasicu po mec, a on neka dobija meceve.

Comment

odigrao je hrabro na vecini mec lopti, kod 5. ga je celendz spasio, posto su mu svirali duplu...
          polako ali sigurno dolaze neki novi klinci

http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

Mnogo šefica gleda fudbal, čuj svirali duplu
            sigpic

Comment

napravih gresku u koracima
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

Sto se flasica tice to je jedna 'prljavi' trik. Nista novo. Nema razlike od Rafinog guranja ramenom ili Federerovog mijenjanja rucnika na WTF-u.

Cudno kako igraci ne vide da takvi trikovi cesce imaju nezeljeni, nego zeljeni efekt. Roslo je pobijedio prije dvije godine, Rafa jucer a Novak na WTF-u 2012.

---------------------

Inace Rafa je i jucer pokazao svoje sampinoske kvalitete. Kad je Rosol servirao na 5:4 u TB, imao je prednost u poenu. Nevjerojatno kako je Rafa spasio poen. Pogotovo onaj BH slajz poslije koga je Rosol pogrijesio. Da je Rosol kojim slucajem dobio taj poen, vjerovatno bi dobio i mec. Ali Rafa ostaje Rafa. U najkriticnijem trenutku odigra najbolje.
                Last edited by NI; 27-06-14, 09:50.

Comment

A kada je zadnji igrac povezao 4 slemove?
                  OVAKO

Comment

A nisu ni Rafa ni Roger ni Rosol zijanili jer su mijenjali stolice, gurkali protivnika il obarali flasice...nit bi dobili zbog toga da su dobili...

Za tenis bi bilo dobro da se svi slabiji teniseri u mečevima protiv najboljih ponašaju kao Rosol...da jave protivniku da su na terenu

I Klizan je to isto radio...nije obarao flašice, al se na reternu izmicao po 2 metra u stranu kod čekanja drugog servisa...

Nešto što je Mats Federeru savjetovao još prije 7-8 godina...

Drugi servis, Rafa zna gdje ide, Federer zna gdje ide, svi znaju gdje ide...pa izmakni se i 2 metra ako treba i čekaj je na FHu
                    Last edited by shminka; 27-06-14, 10:03.

Comment

• Za tenis bi bilo dobro da se svi slabiji teniseri u mečevima protiv najboljih ponašaju kao Rosol...da jave protivniku da su na terenu
                      Dobra formulacija Shminka.
                      Upravo tako, bolje da pokaze stav na terenu, pa makar i ovakvim glupim potezima, koji su meni inace vise smesni nego strasni, nego da se unapred preda.

Comment

• Rosol uopste nije nesto sto treba tenisu, vec nesto sto tenis NE treba. Sta i da uradi nije simpaticno vec arogantno. Ja licno previse volim ljude sto se ne plase ovih najboljih, zaprvo zato sam zavoleo Nadala i poceo navijat za njega. On od mladih dani pobedjivao najbolje i nije imao nikakav strah.

Danas necemo se nagledati tenis, najavljena je kisa u toku celog dana.
                        OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                          I sta je dobio ako mu je srusio flasicu? Batine, nista vise. Nije poenta tenisu da nekome srusis flasice nego da ga pobedis na terenu, bez prljavih stvari.
                          Dobio je isto što i Nadal nakon onog guranja ramenom
                          * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                          * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                          NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
                            Dobio je isto što i Nadal nakon onog guranja ramenom
                            Nadal nije gurnuo njega namerno vec samo hteo da protutnja pored njega jer je bio nervozan zbog njegovog seljackog ponasanja. Ali zakacio ga i nije izgledalo ok. Ne opravdujem Nadala zbog toga, ne smes da dozvolis da ti se to desi. Ali Rosol i u tom mecu se ponasao veoma lose.
                            OVAKO

Comment

• On se bas nesto navrzo na Nadala. Vidim da ga je potkacio i na tviteru.

Comment

• Posto ce Djokovic prepustiti Simonu nekih 10-ak gemova, raspirice nade navijaca da moze do titule
                                sigpic

Comment

Working...
                                X