Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2014

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Samo se nadam da nije neki neuroloski problem inace je njena karijera gotova.

Ljeva ruka joj je skroz bez funkcije bila, nije mogla lopticu da uhvati, ispadala joj loptica. Iskreno se nadam da nije nista ove prirode, jer ako jeste to je uzasna patnja i za to nema lijeka..
    sigpic
    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Djokovic ako se plasira u finale vraca se na prvo mesto ili?

Ko zna sta je sa Serenom Ima li kakvih vesti?
      link

Comment

• Pa nije ni desna ruka bila bolji, a neki pišu da je ovo bila gluma(čitam i ne vjerujem)
        "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Originally posted by MatijaT View Post
          Djokovic ako se plasira u finale vraca se na prvo mesto ili?

Nole bi morao uzeti titulu.

Comment

• Originally posted by MatijaT View Post
            Djokovic ako se plasira u finale vraca se na prvo mesto ili?

http://www.nytimes.com/2014/07/02/sp...atch.html?_r=0

ovo je najbolji i najkompletniji text na koji sam ja naleteo danas

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
              Necemo nista sa tih 7 vezanih protiv Rafe. Mozemo samo da ih se sa setom secamo Ima tome vec dve i po godine, od kada je poslednja od tih 7 vezanih bila uknjizena. I posle toga ih je bilo, ali od tada ni jedna vise tamo gde se pise teniska istorija, tj na jednom od cetiri najveca turnira. Daj neka ga prvo jednom dobije na nekom slemu, pa cemo onda lako ....
              Sve, sve ali se ova Nadalova sramota ne moze izbrisati jos za sto godina. Najmanje. Posle ovoga svaka diskusija o njemu kao najvecem svih vremena prestaje. Izgubiti od nekog ko je na Vimbldon usao kao 173. igrac sveta je stvarno previse, pogotovo za njega ili igraca koji pretenduje na najvise.
              Last edited by BratBugarin; 01-07-14, 23:51.

Comment

• Originally posted by bane97 View Post
                Nista specijalno nece uraditi Kirgios.Eventualno moze produziti jedan od setova i to je to!
                Kao sto vidis, sve tvoje prognoze su pale u vodu. Nemoj, molim te, vise.

Comment

• Hvala Feli
                  link

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                    B92: Nadal: Problem je u travi http://www.b92.net/sport/tenis/maste...&nav_id=871159

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
                    Vrlo realno sa Rafine strane. Bio je bolji u trecem setu ali nije to iskoristio.

Ona dva Uimbldona koja je Rafa osvoji su nas zavarala. Nadalu ne odgovara trava.

Evo ovdje isto:

http://www.tennis.com/pro-game/2014/...surface/51968/

Ta travi gdje je servis toliko bitan, gdje ga je tako lako drzati, odlucuju dva-tri poena u mecu.
                    Last edited by NI; 02-07-14, 06:30.

Comment

• Nadal je uvek realan sto se samog meca tice, pa tako i juce. Prema onome sto govori, prema celoj situaciji, a i prema onome sto vidimo, mislim da je Wimbledon zavrsena prica za njega.

Comment

• Originally posted by Niki View Post
                        Nadal je uvek realan sto se samog meca tice, pa tako i juce. Prema onome sto govori, prema celoj situaciji, a i prema onome sto vidimo, mislim da je Wimbledon zavrsena prica za njega.
                        Ovaj Uimbldon je zavrsena prica. On nikada vise nece biti favorit na travi ali ne mora da bude zauvijek zavrsena prica. Tacno je da tenis ponovo ide ka jakim serverima kojima trava odgovara, ali isto tako je tacno da je Nadal imao zrijeb koji mu ne odgovara, te da je izgubio zbog dva-tri poena. Mozda nekom prilikom bude imao i zrijeb koji mu bude odgovaroa i mozda nekom prilikom dobije tih kljucnih 2-3 poena.

Nadal hoce 18 GS-ova, mozda 19 ako Federer osvoji Uimbldon. U tim okolnostima ne moze tek tako odustajati od buducih Uimbldona.
                        Last edited by NI; 02-07-14, 07:17.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                          Ovaj Uimbldon je zavrsena prica. On nikada vise nece biti favorit na travi ali ne mora da bude zauvijek zavrsena prica. Tacno je da tenis ponovo ide ka jakim serverima kojima trava odgovara, ali isto tako je tacno da je Nadal imao zrijeb koji mu ne odgovara, te da je izgubio zbog dva-tri poena. Mozda nekom prilikom bude imao i zrijeb koji mu bude odgovaroa i mozda nekom prilikom dobije tih kljucnih 2-3 poena.

Nadal hoce 18 GS-ova, mozda 19 ako Federer osvoji Uimbldon. U tim okolnostima ne moze tek tako odustajati od buducih Uimbldona.
                          Ovako: jos dva RG, po jedan US Open i AO i Wimbledon nam ne treba.
                          Salim se.
                          Mislim da nece on vise rizikovati na Wimbledonu, bice stariji i pitanje u kakvom stanju u naredne 3-4 sezone.
                          Inace bi volela da me demantiras, pa da stavimo i jos jedan Wimbledon, nek budu 19 za svaki slucaj.

Comment

• Trebamo neku novu igricu ovdje skontati..."Gadjanje GSovima"

Comment

• Originally posted by Niki View Post
                              Ovako: jos dva RG, po jedan US Open i AO i Wimbledon nam ne treba.
                              Salim se.
                              Mislim da nece on vise rizikovati na Wimbledonu, bice stariji i pitanje u kakvom stanju u naredne 3-4 sezone.
                              Inace bi volela da me demantiras, pa da stavimo i jos jedan Wimbledon, nek budu 19 za svaki slucaj.
                              Plan je dobar, ali izvedba nije laka!

Originally posted by shminka View Post
                              Trebamo neku novu igricu ovdje skontati..."Gadjanje GSovima"
                              Vi federerovci imate plan za 20 GS-ova. Znam vas.
                              Last edited by NI; 02-07-14, 08:51.

Comment

• Ma kakvih crnih 20, da hoće još ovaj jedan nekako upasti preko Čipeta u finalu...pa da se u stilu oprostimo

Comment

Working...
                                X