Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2014

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Imaju li kamere na osmici
    * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
    * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
    NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

Imaju
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

sutra sva 4 levoruka 'brata' ima da izdominiraju

vidim da dosta ljudi ocekuje lagan posao za ____________(upisti epitete po izboru) Isnera, a i kladze ga debelo favorizuju.. nije mi nikako jasno zasto kad n'ume na glupoj vutri nikako dok se Jarko jos i koprca.....

Comment

Originally posted by FeliLopez View Post
          sutra sva 4 levoruka 'brata' ima da izdominiraju

vidim da dosta ljudi ocekuje lagan posao za ____________(upisti epitete po izboru) Isnera, a i kladze ga debelo favorizuju.. nije mi nikako jasno zasto kad n'ume na glupoj vutri nikako dok se Jarko jos i koprca.....
          Nadamo se mecu Isner-Lopez,haha
          Originally posted by Casiraghi
          Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
          Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
          Srecan Mane svima koji slave.

Comment

Originally posted by mareliverpool View Post
            Nadamo se mecu Isner-Lopez,haha
            ahahaha moze, ozbiljan cirkus u najavi

tu bi me najvise zanimalo dokle bi se brojalo u 5.setu

Comment

Originally posted by FeliLopez View Post
              ahahaha moze, ozbiljan cirkus u najavi

tu bi me najvise zanimalo dokle bi se brojalo u 5.setu
              Ne verujem da ce otici u peti set,ali ako ode mogao bi Lopez da odigra neki slabiji servis gem...
              Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
              Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
              Srecan Mane svima koji slave.

Comment

Sutra Duci protiv Kubota, vrlo tezak zadatak za Lajovica, igra protiv proslogodisnjeg 1/4 finalista, odlican igrac na travi, servis volej igrac, veoma ofanzivan iz riterna. Mislim da ce izgubiti Lajovic, ali svakako nije da on nema sanse.
                OVAKO

Comment

Dva veoma dobra komentara sa http://www.tennis.com/pro-game/2014/...tepanek/51877/

Northernboy
                  On the plus side, Novak plays an amazing sort of chess match on grass. While he doesn't reach the heights of Federer's grass court game mid-2000s, there's a clarity to his point construction on the surface.

On the down side, he seems to sacrifice, willingly or unwillingly, his ability to flatten out the ball on grass. Virtually every single shot he hit today in baseline rallies, BH or FH, was a deep, but measured looper. And it ends up dragging him into longer matches than I think are necessary for him. See last year's SF with Del Potro

Northernboy
                  @tamaskee @Yolita as I said above, I just don't think Novak is putting the ball away with the confidence he's had in past years, certainly not 2011. His FH is very reined in.
                  Potpuno se slazem. S tim sto ja mislim da je Novak namjerno igrao kako je igrao tj. da tezi da razvije igru na travi koja ce u osnovi kopirati Federerov neprevazidjeni nivo. Isto tako mislim da je Novak jucer racunao da ce Stepanek prije ili kasnije poceti da grijesi. Zato je igrao malo pasivno. Stepanek nije poceo da grijesi, a Novakova pasivnost mu se osvetila u oba TB, pogotovo prvom.
                  Last edited by NI; 26-06-14, 07:58.

Comment

Na najgoroj od svih teniskih podloga kakva je travuljina engleska jedino bitno je proći prvu nedelju i ući u drugu bez povrede. Tu je Novak na dobrom putu da to i učini.
                    Lepi Rade je u stilu labudove pesme odigrao da bolje nije moglo, i opet je izgubio. Igrao je kako se veli za travuljinu prijemčivo. Udarao ravno, kako kažu da na travuljini treba. Borg recimo nije udarao ravno pa uze 5 titula, Nadal uze dve sa top spinom, i dalje da ne ređam.
                    Biće da nije sve u ravnoći, ima nešto i u krivoći.
                    Od 2002-e promenjena je travuljina na terenima W-skim. Turiše neku nežniju, koju vrli tabanaši tenski satru u 1. nedelji. Tada počinje drugi turnir. Ukazuje se dobro utabana ilovača na kojoj vasceli London obitava. Loptice odskaču više, klizanje sve ređe, razmene sve duže, fizički sve zahtevnije.
                    Zato s mirom čekam 2. nedelju i Novaka da se pokaže na ilovači londonskoj.
                    sigpic

Comment

Kakav šmeker. Marinko Matosevic style.

Comment

Tek sam sad vidjela uvijek sam se nadala da će to neko da uradi, previše je tih Rafinih rituala, ne kažem da je uredu to što je Rosol uradio ali i ne vidim neku tragediju u tome, srušio pa šta sad
                        * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                        * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                        NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

svaka cast rosolu na ovom obaranju flasica - treba i drugi to da rade - po mogucstvu da isutiraju te flasice - a kad i ako se nadal ikada pocne pristojno i ljudski ponasati na terenu - bez trpanja saka po intimnim delovima tela - tad i njegovi protivnici mogu da postanu pristojni

Comment

Proto

Ozbiljno ti meni to kazes? Ok, necu vise, ali prvo nek i neki drugi prekinu. Baska nisam nista posebno uvredio, rekao sam da je odvratan i debil, sto svakako jeste, vidi se na ono video sta on radi. Bojana kad vredja Karlovica i ostale visoke igrace onda je to ok, kad na RG-u pola Fedovci izvredjali Gulbisa sa nzm vise kakvim sve imenima onda je to ok, a sad ja narecem Rosol debila i to vam onda smeta. Ok, necu vise, zato sam i rekao dvojne standarde.
                            OVAKO

Comment

Ne podrzavam te za Nadala i volim sto mu je neko pa neka je to i Rosol srusio flasicu jer Rafino ponasanje postaje krajnje...
                              A za sve ostalo si 100% u pravu.

Ali moramo priznati da je Nadal dobio po ko zna koji put mec na glavu i pomalo srecu. Mislim na momenat kod Rosolovog servisa pri rezultatu 1:0 6:6 (5:4)

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

I sta je dobio ako mu je srusio flasicu? Batine, nista vise. Nije poenta tenisu da nekome srusis flasice nego da ga pobedis na terenu, bez prljavih stvari.

Sutra Cilic-Berdih, veoma zanimljiv mec, mislim da ce Berdih dobiti ali da budem iskren nisam odgledao niti jedan Cilicev mec na ovom W-u, jedino sam ga gledao u Queensu protiv Matosevica.
                                Last edited by Stefan-kobe; 27-06-14, 02:14.
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X