Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sto se vemena tice ,po meni ono nije presudno,samo malo pomaze ili odmeza u pripremi meca.Slicni uslovi koji se najavljuju bili su i u Montekarlu prosle godine.Tamo je Novak takodje prekinuo dominaciju na jednom terenu,sada je red na RG.Ovo sto je danas kod Novaka bilo primetno ja bih to nazvao letergija bez potrebmog adrenalina,zbog toga je Novak bo prazan.Takav stav sigurno necemo videti u nedelju,ima da struji adrenalin kroz vene i tu je opasnost koja Novaku preti da ne pretera u silovanju poena.Tada glava sporije razmislja i donose se pogresne odluke na terenu.

Comment

• Nadam se da ovaj poraz neće uzdrmati Murray-a ni u kojem smislu pošto iz ovog turnira može izvući mnogo pozitivni stvari i može se reći da je našao formu sa kojem moze konkurisati za titulu na Wimbledonu. Na tom turniru bi trebali da vidimo starog Murray-a kako se bori za titulu.
      Što se tiče nedjeljnog finala, mislim da ce biti vrlo izjednačeno najviše zbog svi znamo kako Novak igra protiv Rafe i kako posebno ulazi u te mečeve ali Nadal je digao igru i ako bude sunce u nedjelju, on ce biti favorit.

Comment

• Значи Рафа је здрав. ОК и деловао је убитачно, тако да је по многима вероватни победник. Видео сам пар нолетових комбинација од стране Мареја и Рафа је баш деловао да није фит, али углавном је Мареј слао лопте које Рафа воли, и биле су довољно споре да је Рафа могао комотно да се окреће и намешта за своје омиљене ударце, а и марејеви ретерни су били очај живи... све то Ноле неће никада дати Рафи..

мене не секира вреенска прогноза, мене занима да ли Ноле може у три сета против Рафе.. уосталом нека поведе са 2/0 у сетовима па онда нека Рафа покаже да ли може у пет сетова да бије Нолета...
        Last edited by Žika; 06-06-14, 18:58.
        sigpic

Comment

• Mislim da bi Noletu u nedelju sabajle hiperbaricna pomogla.
          >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• „Udarao sam forhend veoma dobro. Bilo mi je važno da serviram kako sam danas servirao. Tačno je da je riterner kao što je Endi pravio više grešaka iz tog udaraca nego obično. Ali i ja sam imao odličan procenat servisa i nakon toga je moj prvi udarac forhendom bio veoma pozitivan, sticao sam prednost posle tog udarca.“

Novak će imati sigurno veći apetit u nedelju, da li će to biti faktor?

„Novak je već na ovom turniru ostvarivao pozitivan rezultat. Za njega nije novost da bude u finalu. Ima motivaciju da osvoji Rolan Garos prvi put, to je sigurno. Ali isto tako ima i pritisak. Ja isto imam pritisak i motivaciju da pobedim i osvojim devetu titulu. Mislim da tu nije velika razlika. Izaći ću na teren sa istom motivacijom kao i on. Ne znam da li će pritisak biti isti. U različitim smo situacijama. Najveću razliku napraviće igrač koji bude bolje igrao.“

Danas je bilo sunčano i očigledno ti odgovara takvo vreme. Slično vreme je najavljeno i za nedelju. Da li ćeš zbog toga imati veće samopouzdanje?

„Za mene je mnogo bolje kada je vreme kao danas. Moji udarci kreiraju više spina. Loptica odskače više i mogu forhendom da kontrolišem više stvari lakše. Naravno, vreme kao što je danas pomaže mojoj igri. A što se tiče samopouzdanja, to i nije toliko bitno. Izaći ću na teren, daću sve od sebe. Moram da budem agresivan. Moram da igram na najvišem nivou. On me je pobedio na poslednja četiri meča, ali nikada ovde. Mislim da će on ipak ući u meč bolje mentalno jer je dobio poslednja četiri meča. Ali u isto vreme osećam da radim stvari bolje, igram sve bolje i to je pozitivno.“

Tvoji najveći rivali su Federer i Đoković. Koja je razlika između njih dvojice?

„Pa razlika je očigledna. Vi to znate, baš kao i ja. Njih dvojica imaju potpuno različite stilove. Mečevi protiv Federera su potpuno drugačiji od mečeva protiv Đokovića. U svakom slučaju, ovo su potpuno drugačiji mečevi u odnosu na one koje igram protiv Federera. Ovde se mnogo više radi o taktici, kao i o ponavljanju određenih stvari. Msilim da u duelu sa Novakom obojica koristimo sve udarce. Moramo da budemo taktičniji u nekom delu meča. U svakom slučaju, potpuno različite stilove imaju njih dvojica. Veoma visok kvalitet tenisa. Prelep tenis. Nadam se da ću uspeti da pobedim.“

Comment

• Увелико сумњају у неку справу која је смештена негде у Бјељини, да је изазвала ове падавине и поплаве, е па могли би да је пренесу у Француску за викенд? али да је укључе само да прска и да буде облачно!!!
              sigpic

Comment

• How sweet

Comment

• shminka, sefan, niki, kreso...

Je li Nadal povridjen ili ne?
                  @NI

Pretpostavljam da je zbog toga pobjedio Murraya jer ga je grdno prevario, jadan Andy mislio da je Rafa povrijeden.
                  A i ne sjecam se da sam ja spominjao ozlijedu nego samo ono foliranje, da to nije foliranje nego umjetnost da se dize tokom turnira sto radi vec godinama, a ne da folira sa formom
                  Sjeti se prosle godine, Brands i jel ono bi Klizan

Comment

• Nadam se da u nedelju plakati iz istog razloga, ali zbog drugog igraca
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                      Nadam se da u nedelju plakati iz istog razloga, ali zbog drugog igraca
                      Nada je kurva.

Plakati kao Roger?
                      Nikada

Comment

• Isto kao sto je plakao zbog Rogera, neka sad place zbog Djokovica, to su njegove reci, sta ti nije jasno tu?

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                          Isto kao sto je plakao zbog Rogera, neka sad place zbog Djokovica, to su njegove reci, sta ti nije jasno tu?
                          Pa nisam ni tražio objašnjenje, kada je plakao zbog Rogera nije izgubio direktno od njega, ti mu želiš da plače kad izgubi od drugog igrača a ja ne želim da plače kao Roger

Comment

• Ne mora kao Roger, plakace u svlacionici, kao prava muskarcina, da slucajno neko ne vidi njegove suze

sigpic

with experience.

Comment

• Vika

Comment

• Sta se moze ocekivati od trenutno dva najveca titana teniske igre?Ono sto je poznato je a cemu ce se zasnivati igra.
                                Rafa-Vrhunski servis,od njega mu zavisi razvoj poena ,lakse pozicioniranje za ubitacne forhend dijagonale kojim izbacuje protivnike sa terena i lagano zarsava na mrezi volejem ili smecom.
                                Novak-vrhunski ritern-od njega zavisi diktiranje poena i stavljanje Rafe u defanizivu i razvlacenje po terenu.takodje CC bekhend kratka dijagonala na spinovani visoki bekhend.
                                Ovo su po meni dva kljucna elementa koji ce u zavisnosti ko uspostavi dominaciju imati blizi put do trijumfa.

Comment

Working...
                                X