Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
    Ovo nekako ima logike, ali imaj na um da Rafa treba sto manje da pomine na terenu. Treba mu snaga za ostatak turnira... I vidim da svi kazete da je nemao pravog protivnika, ali Leo Maer i niije tako los teniser, dobar mec je ovo bio za Nadal i ne tako prelak, dosta jako udara lopticu Leo, ima snazan servis. Nije sad nivo Cilica ali ipak nije ni toliko los. Vidjecemo protiv Ferera kako ce to da bude, ja sam 100% siguran da ce Rafa dobiti taj mec.
    Ja stvarno vise ne znam da li sam izgubio razumevanje za ljude, ili jednostavno ne kapiram jacinu tudjih reci, mozda sam i nesto lose raspolozen.
    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
      Ja stvarno vise ne znam da li sam izgubio razumevanje za ljude, ili jednostavno ne kapiram jacinu tudjih reci, mozda sam i nesto lose raspolozen.
      Covjece zasto ne shvacas meni? Ajmo opet, znaci ok, niko nije sumnjao da ce Nadal dobiti ovaj duel sa 3-0, prejak je Nadal za Maera, NAdal ima mnogo laksi zdrijeb od Novaka, ali ono sto sam hteo reci je da Maer nije tako prelak protivnik kako se to ovde prikazivalo. Maer nije recimo Lajovica koji kladim se da ce biti unisten prekosutra, nije sta znam, Ilhan ili Cipola, vec solidan ofanzivan teniser ali teniser koji je prosjecan i samo to. On ima ravne i snazne udarce ali kontinuitet 0, i zato sam hteo da kazem da Rafa nije bas onako protutnjao danas kao u prva dva kola, narocito u durgom setu.
      OVAKO

Comment

Ja sam rekao da nije tako los teniser, da nije onakav prosek kao Ginepri recimo. I sta ima veze ranking i osvojene titule sa stil igraca? I Stakhovski je tezak prosek od igraca pa je pobjedio Rogera prosle godine na W, isto i Darcis i Rosol, sta su oni uradili? Ne mozes tako da dvojis protivnike. I bas sam napisao da ne mozemo uporediti Maera i Cilica naravno, jer je Cilic mnogo teza opcija, pa nisam retardiran da ne mogu to da procenim.

Shpageti oces kladbu ako dodje do taj duel?

Sand, ne dajem nikada negativne reptuacije, ne smeta mi niko na forumu, vec samo debatiram i razmenjujem stavove
        Necu, ne bih da ti uzimam pare,ok si ti lik,samo malo drugachije gledash na sav tenis,ali dobro,svako ima svoje mishljenje
        SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

Covjece zasto ne shvacas meni? Ajmo opet, znaci ok, niko nije sumnjao da ce Nadal dobiti ovaj duel sa 3-0, prejak je Nadal za Maera, NAdal ima mnogo laksi zdrijeb od Novaka, ali ono sto sam hteo reci je da Maer nije tako prelak protivnik kako se to ovde prikazivalo. Maer nije recimo Lajovica koji kladim se da ce biti unisten prekosutra, nije sta znam, Ilhan ili Cipola, vec solidan ofanzivan teniser ali teniser koji je prosjecan i samo to. On ima ravne i snazne udarce ali kontinuitet 0, i zato sam hteo da kazem da Rafa nije bas onako protutnjao danas kao u prva dva kola, narocito u durgom setu.
          Kul, ovo je sve normalno obrazlozeno i ne kazem da treba sad svaki put tako opsirno objasnjavati svako svoje misljenje

ali kad napises ovako, onda izvini stvarno sto te shvatim totalno pogresno

I vidim da svi kazete da je nemao pravog protivnika, ali Leo Maer i niije tako los teniser,
          It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by shpageti View Post
            Necu, ne bih da ti uzimam pare,ok si ti lik,samo malo drugachije gledash na sav tenis,ali dobro,svako ima svoje mishljenje
            Kakve pare bre, kako da ti dam pare? Avatar nesto ovo ono
            P.s. Retko se kladim na Nadala, necu da igram navijacke. Nadal, Inter, Lakers i MZT SKoplje vrlo retko mi udi na tiket, osim proslog US Opena kada sum uvalio 100 eura na Nadala jer sam bio presiguran da ce da dobije Novaka.
            OVAKO

Comment

Kakve pare bre, kako da ti dam pare? Avatar nesto ovo ono
              P.s. Retko se kladim na Nadala, necu da igram navijacke. Nadal, Inter, Lakers i MZT SKoplje vrlo retko mi udi na tiket, osim proslog US Opena kada sum uvalio 100 eura na Nadala jer sam bio presiguran da ce da dobije Novaka.
              Ima sajtova na kojima bi mogli uraditi transakciju novca odmah,no da se vratimo temi ...onakav Chilic iz jucherashnjeg prvog seta bi Rafi uzeo makar 2 seta danas.

Comment

• Nema sanse da se kladim u pare na forumu, to mi je besmisleno

Sutra ocekujem veoma interesantan mec izmedju Tsonge i Djokovica, znamo kakav je igrac Jo kada mu je publika iza sebe. Plus igra odlicno na ovom turniru, sjajna forma za sada, ocekujem sutra da uzme jedan set Novaka i da pruzi dostojan otpor.

Raonic ocekujem da pomete sa terena zalutanog Granoljersa, Berdih ocekujem da pobjedi Isnera jer John ne moze sa Berdiha na sljaci, a o mecu Fed i Gulbis nzm sta da mislim jer Fed igra slabo na ovom turniru a Gulbis ja takav mentol sta i da bi igrao protiv mene ja se ne bi osudio da kazem da ce Gulbis da me pobedi.
                Last edited by Stefan-kobe; 31-05-14, 23:57.
                OVAKO

Comment

• Jesi siguran? Vjerujem da bi te Gulbis razbio

najatraktivniji meč sutra, daleko...

Yaroslava Shvedova (KAZ) [3]
                  Bruno Soares (BRA) [3]
                  vs.
                  Alize Lim (FRA)
                  Jeremy Chardy (FRA)

Raonić napreduje iz meča u meč...ono jučer je bilo baš super...dobio je Simona njegovim oružjem...smaranjem po BHu...jedva čekam da ga vidim na travi
                  Jo jeste odigrao najbolji tenis u godini jučer...ali je samo igrao čvrsto i čekao greške koje su došle...protiv Novaka mu to neće donijeti rezultat
                  Last edited by shminka; 31-05-14, 23:58.

Comment

• Jel se ljube kada pobede (valjda su pobeđivali)?
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                      Raonić napreduje iz meča u meč...ono jučer je bilo baš super...dobio je Simona njegovim oružjem...smaranjem po BHu...

Ako pobedi Granollersa (a trebao bi) bice to njegov najbolji rezultat na Slemu do sad))

Comment

• Ma gdje ćeš sa Alize pobijediti bilo koga, ne može ona s broda u more da pogodi

ali je Chardy svakako pobjednik

Comment

• Lajovic said that he was going to try to beat Rafa and give Novak back the #1 ranking.
                          Tako je Duci majstore, samo hrabro.
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post

Ako pobedi Granollersa (a trebao bi) bice to njegov najbolji rezultat na Slemu do sad))
                            Da,ako,jer ono juche je bilo njegovo loshije izdanje u poslednje vrijeme.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                              Ma gdje ćeš sa Alize pobijediti bilo koga, ne može ona s broda u more da pogodi

ali je Chardy svakako pobjednik

Pa ako ništa drugo možda bar opčini onog preko puta mreže... kad je mogle tebe...
                              sigpic

Comment

• Ja e, umalo da zaboravim...koja je ono Ana dospjela na Nandove patike

Riša nije ni na 30%...ne kontam što je igrao turnir uopšte

Comment

Working...
                                X