Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rafa x Novak

Comment

• 13. pokusaj. Prvo pa musko sto se veli.
      sigpic

Comment

• E stvarno je gorstak, i pre sam konstatovao da mu samo ovce fale. Nista licno Marinko.
        Ej Marinko, Marinko nemoj da se ljutis...
        >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Kad mislis da si sve proslave vidio u tenisu dodje Marinko>Valjak i razbije tu teoriju

Comment

• Roddick: I don't like myself for saying it..but I think Djoker wins it

Comment

• Svidja mi se totalno Rodik u ovom izdanju, ne odgovara šablonski kao i uvijek zanimljiv.

Comment

• Rodik i dok je igrao nije imao standardne odgovore i konferencije za stampu, uvek je bio zanimljiv
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Vazda je bio jerk, to se nije i nece mijenjati.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                    Vazda je bio jerk, to se nije i nece mijenjati.
                    Vladane, brate mili. Jel to zbog njegovog odnosa da Djokerom? Kad to stavis po strani on je stvano lik uvijek bio i bice

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                      Vazda je bio jerk, to se nije i nece mijenjati.
                      Mogli su bar malo da kamufliraju on i novinar, da im je to toliko zao. Kao da ce pola planete nestati ako Novak osvoji.
                      >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                        Vladane, brate mili. Jel to zbog njegovog odnosa da Djokerom? Kad to stavis po strani on je stvano lik uvijek bio i bice
                        Jednim dijelom i zbog Novaka svakako, ali i odvratno ponasanje prema sudijama, nekim drugim igracima. Zna on da bude duhovit, ali je onaj klasicni blago iskompleksirani lik.

Trebao je to Amanovic onomad istuci malo.
                        sigpic

Comment

• Sutra Sardi kao da osvoil Slem ako uzme vise od 3 gema u setu.
                          OVAKO

Comment

• To iz jednog djela se dobije i citavo misljenje ali ne mogu da prigovorim posto je poznato kako se ne gotive.

Ne mozes reci nikako da ti se ne svidja zbog odnosa prema sudijama kad je on mala maca u odnosu na Fonjinija.

Comment

• Ne, Fabio je blago poremecen i isti na svim kontinentima. Rodik je bio drkadzija i siledzija samo u Americi, tamo mu je moglo bit.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                                To iz jednog djela se dobije i citavo misljenje ali ne mogu da prigovorim posto je poznato kako se ne gotive.

Ne mozes reci nikako da ti se ne svidja zbog odnosa prema sudijama kad je on mala maca u odnosu na Fonjinija.
                                Fonjini je po prirodi takav a Rodik više glumi.

Comment

Working...
                                X