Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Otkud ti znas sta je njemu tacno bio problem? To ni sam ne zna...

Comment

• шта је мислио Гулбис? спремим се шес месеци и идем да бијем Новака? мало сутра!

проблем је бијо када је сервирао и имао лаганих 40/0, тада је хтео лаганица, а гем се претворио у ноћну моту... дуго је трајало, Ноле се исрпљивао и некако добио после девет минута, али плћа су била задихана, тело изцрпљено и није успео да смири крвоток до краја сета...споро је кисеоник долазио у мишиће и мозак... Гулбис је осетио крв, навро му адреналин и деловао свежије и то је и реализовао...
      Last edited by Žika; 06-06-14, 15:15.
      sigpic

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
        Njemu je Sunce bilo veci problem nego Gulbis. O tome govorim. A prosecan Nadal je bolji od odlicnog Gulbisa.
        Jeste danas,kad je trebalo da vec za sat i 45 min. bude na tushiranju,ali zagrijalo je malo jache,udara u glavu svakako,a treba adaptacija za tako neshto,ochekujem da ipak u nedelju bude sve ok
        SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Sad da vidimo po koliko ce Skot gemova po setu. Kapiram da tri nece preci
          sigpic

Comment

• Originally posted by shpageti View Post
            Jeste danas,kad je trebalo da vec za sat i 45 min. bude na tushiranju,ali zagrijalo je malo jache,udara u glavu svakako,a treba adaptacija za tako neshto,ochekujem da ipak u nedelju bude sve ok
            Nije mi samo jasno kako Sunce ne smeta jedno Letoncu sa severa Evrope a na njega toliko utice.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
              Nije mi samo jasno kako Sunce ne smeta jedno Letoncu sa severa Evrope a na njega toliko utice.
              Kakve veze ima odakle je ko ? Znash li da je kod mene ljeti po 50 stepeni pa nas evo zivi i zdravi pola a pola ne smije izac iz kuce ?
              SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Nadal je u punoj formi, Sunce, toplo, suva sljaka, tri dobijena seta. Nepobjediv u takvim uslovima.
                sigpic

Comment

• Originally posted by shpageti View Post
                  Kakve veze ima odakle je ko ?
                  Naravno da ima veze.
                  Originally posted by Vladan View Post
                  Sad da vidimo po koliko ce Skot gemova po setu. Kapiram da tri nece preci
                  Optimisto.

Comment

• Mnogo veći problem, što se mene tiče, prošle godine je bio Novakov ulazak u meč i raspoloženje pre meča. Bio je opušten, raspoložen, sve je divno sjajno i bajno, siguran da može da odigra bolje od Nadala. Nadal je odradio ozbiljan trening i izašao svestan zadatka ispred sebe. Toga ove godine nema i to mi je drago što vidim.

Comment

• Ovo je greota. I za Mareja i za tenis generalno sto on dva puta stize do polufinala RGa, uzas.
                      sigpic

Comment

• Ne znam ima li ovdje fanova Andy Murraya ali ce ovo bit sabijanje nogama.

Comment

• ништа од тактике да избегне Новака? Жури да заврши док је сунчано...
                          sigpic

Comment

• Prosetace se Rafito kroz ovaj mec.

Comment

• Predatorski

Comment

• Kako je krenulo nece Marej sve ukupno 6 gemova uzeti
                                Originally posted by Vladan
                                SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                                :vinjaksmajli:

Comment

Working...
                                X