Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Sandugp View Post
    Daj boze, ali ja sam cuo da ce biti kao i danas, a tek uvece kisa. Gresim li ?
    http://www.yr.no/place/France/%C3%8E...r_by_hour.html

Ko prakljačom Nole danas...

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
      Nema ovo veze sa Nadalom nego sa Novakovom igrom. Ponovo iste boljke. Bice copy-paste mec od prosle godine.
      Ja mislim da ima i te kako, jer ne izgleda mi da je Nadal na nivou od prosle godine, videcemo posle meca.
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Надал, други играч, другачија и игра...
        sigpic

Comment

• kao prvo novak je igrao taman koliko je trebalo sa 60 % snage u prva dva seta, u trecem je gulbis podigao nivo igre ,da bi novak sa nepunih 80 % u 4 resio mec u svoju korist, nema ovde govora o losoj igri..

Comment

• Ma opusteno ljudi, nece moci Andy nista Novaku u finalu.

Dayman (a-a-ah...)
            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
            Champion of the sun (a-a-ah...)
            You're a master of karate and friendship
            For everyone

Comment

• Originally posted by Grofovija ljuta View Post
              Kad pocinje u nedelju finale?
              Ako je oko 2 popodne u to vreme ce biti isto kao i sada, tek nesto kasnije oko 3-4 popodne pocinje da pada temperatura. Ali nista znacajno nece opasti, koliko vidim 2-4 stepena maksimalno. I malo oblacnije (to bi znacilo)
              IDIOT sam priznajem, gledao sam pogresan dan Zanemarite ovo glupiranje ...
              Last edited by Sandugp; 06-06-14, 15:02.
              sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Izjavio Barbari posle meča da se nije osećao dobro i da nije uspeo da bude 100% u meču...
                Ma sve boljke nek su izašle pre finala...biće to sasvim druga priča
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• можда ће данас Рафа да тактизира и да избегне Новака?
                  sigpic

Comment

• E sad sledi uzivanje... posle nerviranja

Comment

• Kad je kraj smjene Banjcu,zna li ko ?
                      SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Kaze Mats Nadal u 4 ... Ajde da vidimo
                        sigpic

Comment

• Vrlo interesatan mec. Mislim da je to bio psicki pada. Atipicni chok. Kome su malo doprinijeli iznenadno toplo vrijeme i izuzetna igra Gulbisa u trecem setu. Jednastavno je Novak u jednom trenutku prestao jasno da misli i skoro zaboravio sto mu je posao danas.

Comment

• Pa nije Pariz Melburn da vrucina ima uticaja. Svakako su uslovi potpuno drugaciji danas nego svih ovih dana, brze lopte, tvrdja podloga, uslovi koji favorizuju Gulbisa ali se ovdje radi o Novaku. On je pola sata imao strasnu fizicku krizu, da je 2008. ili 2009. godine ne bi bio nikakav problem, ali se Novaku ovakve stvari odavno ne desavaju, od kad je jedan od najspreminiji sportista svijeta gotovo nikako, ja se ne sjecam kad mu je poslednji put sparina smetala. Prosle godine su bili isti ovakvi uslovi u polufinalu i jasno je da je u tim uslovima Nadal ogroman favorit, tada je on agresivan i koristi svoju nevjerovatnu snagu. Ako u nedelju bude ovakvo Novakove sanse znatno opadaju, ako bude vlazno onda naravno itekako rastu.
                            sigpic

Comment

• Banjac baš dominira...jedini lik na svijetu koji misli da je FH Ernijev bolji udarac

Mora se uraditi nešto drugačije sa FHom...pametnije je da ga igra mekše, pa da barem protivnika šeta po terenu....nego da ih izbacuje gdje stigne...koliko je samo puta retern spucao po sredini mreže, na servise koji nisu išli brže od 175...

I mora biti bolje fizički spreman od Rafe ili Novaka da bi mogao s njima da se ganja...pogotovo ako misli duže od 2 sata rakete iz servisa ispaljivati...

BHom je objasnio, uživanje je gledati taj udarac

Novak i Novakovci pod hitno da prizivaju kišu...nakon 2 sata i 20 min Novak nije postojao na terenu...

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                                Ja mislim da ima i te kako, jer ne izgleda mi da je Nadal na nivou od prosle godine, videcemo posle meca.
                                Njemu je Sunce bilo veci problem nego Gulbis. O tome govorim. A prosecan Nadal je bolji od odlicnog Gulbisa.

Comment

Working...
                                X