Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bas nista nije vidjeno ovde godine na RG, valjda ce u finalu biti zanimljivo
    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Ako ostanu ovakvi uslovi na terenu i u nedelju Nadal uzima 9. titulu bez mnogo mucenja...

Comment

• Originally posted by shminka View Post
        182 prosjek...najviši na turniru do sada...

Ja Ernija shvatam ozbiljno kad kaže da ide na sami vrh...rekao je da ide prema top 10 prije godinu-godinu i po,,,pa je tu i došao
        Dosao je i Juan Monaco druze moj.

Comment

• Originally posted by shpageti View Post
          Kad je kraj smjene Banjcu,zna li ko ?
          Pa ne znam u čemu je problem da se promeni audio na daljincu u slušaš engleskog komentatora kao što sam i ja uradio?

Comment

• ivke, stvarno mislis da svi imaju tu opciju?

Comment

• Jebes mi mater, da ovaj Marej nije postojao verujem da Nadal imao teze situacije u karijeri, mozda bi ostao i bez koje titule.

Hrani ga covek savrseno na raznim poljima

Comment

• Ali mnogo jadno riternira ...
                Prvi set je Nadalov
                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Miki90 View Post
                  ivke, stvarno mislis da svi imaju tu opciju?
                  To cak i ja imam na mom krsu od tv-a..
                  Originally posted by Vladan
                  SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                  :vinjaksmajli:

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                    Jebes mi mater, da ovaj Marej nije postojao verujem da Nadal imao teze situacije u karijeri, mozda bi ostao i bez koje titule.

Hrani ga covek savrseno na raznim poljima
                    eh i nama... al u kontra smeru
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                      Dosao je i Juan Monaco druze moj.
                      Jeste...ali je smiješno porediti potencijal koji ima Erni i koji je imao Juan...nemam sumnje da će raditi još bolje kako bi dodatno napredovao

Wawrinka nije smio uraditi ono što je uradio, šteta...pitanje je u kakvom će stanju biti na šljaci dogodine...

Comment

• Originally posted by ivkebgd1 View Post
                        Pa ne znam u čemu je problem da se promeni audio na daljincu u slušaš engleskog komentatora kao što sam i ja uradio?
                        Muka mi je ustajat a sad me manje nervira nego na Djokera .
                        SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Ma najgore sto je moglo biti je da Nadal ima Ferera i Mareja u cetvrtinalu i polufinalu. Em je dobio test(Ferera), em strasan nalet samopouzdanja (Mareja). No tu su ostali krivi, oni su prelosi kad ne mogu jendog Mareja na sljaci dobiti.
                          sigpic

Comment

• Ajmo Andy sada ozbiljnije
                            * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                            * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                            NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Andy mora da baci sve na ovaj set inace ode mec.

Comment

• Bravo Nole, bio si ocajan ali si prosao u finale. Nadam se da se svo tvoje "glupiranje" zavrsilo na RG2014 sa Gulbisom
                                Jedino sto je plenilo je ta tvoja mirnoca koja moze da ti otvori vrata medjutim za to treba vise vremena, zasto tako otezati kada mozes lepo da razvalis ta ista vrata.
                                Ono sto mi je sada najveci nemir pred F. je fizicko crkavanje Novaka ?

Vladane da i si bio dobar ?
                                Pecke koliko si cigareta navario i pojeo ? Ja za 1.set i pola drugog - pola pakle, posle sam usporio... video sam neke delfine kako lete
                                >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

Working...
                                X