Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2014. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by p4p1 View PostJaooooo, na kakav nacin. Treba se iz ovoga povratiti sad..
I meni prelepo igra Sara, smejte se vi koliko hocetesigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostErani je jedna od najinteligentnijih igracica na turu, ne znam sta se cudite i rugate na nju.Razumem da iz patriotskih razloga se navija za Jelenu, ali Sara igra divan tenis.
SignaturE se cheka ...sigpic
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostErani je jedna od najinteligentnijih igracica na turu, ne znam sta se cudite i rugate na nju.Razumem da iz patriotskih razloga se navija za Jelenu, ali Sara igra divan tenis.
"When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Kakvo neprijatno iznenađenje napraviše dubl momcisigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Sara jednostavno smara. Ali ti navijas za Rafu koji takođe cesto vrlo slicno smara, pa se i ne cudim
...
E ovo ce sad brzoLast edited by Zzz; 02-06-14, 14:57.
Comment
-
Rafa smaraNe ti trebalo ovo Sonja...
Inace nije tenis samo u lupetanje vinera, Sara u odnosu na svoje gradje i konstitucije vadi 150% od svojih mogucnosti. Ima sjajne uglove sa FH i BH, odlicno otvara teren sa top spin dijagonalama, jedina boljka je njen servis... Ne razumjem neke osobe iz ovog foruma, kada igra neki domaci igrac oni mrze sve protivnike, tada im smeta sta se deru, sta igraju dobro, sta pogadjaju linije...Igraju i drugi tenis
OVAKO
Comment
-
Necu vise majke mi, ali jace je od mene ...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment