Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by shminka View Post
    strašan tenis igra Erani, baš je uživanje gledati je
    ROFL
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Šta radi Sara aaaaaaa

Comment

• Erani je jedna od najinteligentnijih igracica na turu, ne znam sta se cudite i rugate na nju. Razumem da iz patriotskih razloga se navija za Jelenu, ali Sara igra divan tenis.
        OVAKO

Comment

• Jaooooo, na kakav nacin. Treba se iz ovoga povratiti sad..

I meni prelepo igra Sara, smejte se vi koliko hocete

Comment

• Jelena ocaj na mrezi 5/14... da je Sara pametna mnogo vise bi je tjerala da joj prilazi

Nista, ne verujem da tu moze do preokreta A volela bih da moze..
            ...
            Vidim Sloane se bori

Comment

• Originally posted by p4p1 View Post
              Jaooooo, na kakav nacin. Treba se iz ovoga povratiti sad..

I meni prelepo igra Sara, smejte se vi koliko hocete
              ROFL
              sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                Erani je jedna od najinteligentnijih igracica na turu, ne znam sta se cudite i rugate na nju. Razumem da iz patriotskih razloga se navija za Jelenu, ali Sara igra divan tenis.
                Prelijep tenis,a i ona je odmor za ochi ...
                SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

Erani je jedna od najinteligentnijih igracica na turu, ne znam sta se cudite i rugate na nju. Razumem da iz patriotskih razloga se navija za Jelenu, ali Sara igra divan tenis.
                  Niko barem ja ne spori njenu intaligenciju, ali da igra divan tenis to se ne slažem.
                  "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Kakvo neprijatno iznenađenje napraviše dubl momci
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Meni je Sara David Ferer na WTA

Comment

Sta sad hoces da kazes? Da mi se ne sviđa Sarin tenis zato sto igra protiv Jelene?
                        Sara jednostavno smara. Ali ti navijas za Rafu koji takođe cesto vrlo slicno smara, pa se i ne cudim

...
                        E ovo ce sad brzo
                        Last edited by Zzz; 02-06-14, 14:57.

Comment

• Očito da je danas crni dan za Srpski tenis, Dule, Ziki pa sad i Jeca
                          * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                          * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                          NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
                            Očito da je danas crni dan za Srpski tenis, Dule, Ziki pa sad i Jeca
                            Sreća da Nole ne igra danas

Comment

• Rafa smara Ne ti trebalo ovo Sonja...
                              Inace nije tenis samo u lupetanje vinera, Sara u odnosu na svoje gradje i konstitucije vadi 150% od svojih mogucnosti. Ima sjajne uglove sa FH i BH, odlicno otvara teren sa top spin dijagonalama, jedina boljka je njen servis... Ne razumjem neke osobe iz ovog foruma, kada igra neki domaci igrac oni mrze sve protivnike, tada im smeta sta se deru, sta igraju dobro, sta pogadjaju linije... Igraju i drugi tenis
                              OVAKO

Comment

ROFL

Necu vise majke mi, ali jace je od mene ...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X