Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja da sam na mjestu Jelene izgubio bi 6-1 6-0, mislim sa njenim sposobnostima, a mojim mozgom.Samo Saru da ne slusam.
    "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Erani je limitirana igracica ali izvlaci maksimium od sebe i igra srcem. Respect za to. Za mene je JJ veca sramota za zenski tenis kad takvu igracicu ne moze da pobedi.

Comment

• @ stefan kobe

Koliko je Rafa danas imao winnera protv teniske gromade kakav je Lajovic ?
        SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• U poslednjih nekoliko dana ovdje vlada pravo ludilo
          * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
          * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
          NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
            Rafa smara Ne ti trebalo ovo Sonja...
            Inace nije tenis samo u lupetanje vinera, Sara u odnosu na svoje gradje i konstitucije vadi 150% od svojih mogucnosti. Ima sjajne uglove sa FH i BH, odlicno otvara teren sa top spin dijagonalama, jedina boljka je njen servis... Ne razumjem neke osobe iz ovog foruma, kada igra neki domaci igrac oni mrze sve protivnike, tada im smeta sta se deru, sta igraju dobro, sta pogadjaju linije... Igraju i drugi tenis
            Pa smara, da...salje one baloncine metar iznad mreze. Isto kao Sara.
            Nema sad veze Jelena, ne uvlaci me u ovu pricu

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
              U poslednjih nekoliko dana ovdje vlada pravo ludilo
              Mislim da je to najinteresantnije, gomila ljudi na forumu, gomila različitih mišljenja, gomila različitih pogleda na tenis. To je i bit foruma da se diskutira o tenisu a ne da se svi složimo

Comment

• De ba Jelena, pa dal si normalna

Comment

• Krenula i braća Brayan da ispadnu od ovih blesavih Španaca kao da nisu vidjeli da su im glavni konkurenti izgubili

Comment

• Originally posted by kreso34 View Post
                    Mislim da je to najinteresantnije, gomila ljudi na forumu, gomila različitih mišljenja, gomila različitih pogleda na tenis. To je i bit foruma da se diskutira o tenisu a ne da se svi složimo
                    Sve je to ok...dok se ne pocne osporavati necije misljenje pricom o slepom patriotismu.

Comment

• Originally posted by kreso34 View Post
                      Slažem se, ali ponekad se skače na svaku sitnicu (ne izdvajam sebe znam i ja da skočim bez razoga )
                      Last edited by proudNolee; 02-06-14, 15:04.

Comment

• Originally posted by shpageti View Post
                        @ stefan kobe

Koliko je Rafa danas imao winnera protv teniske gromade kakav je Lajovic ?
                        Sta imaju veze vinere iz danasnjeg meca sa smaranje kao pojam? Ali sta se cudim za vas je i Ferer smarac a covjek je fkt jedan od agresivnijih igraca iz prvi 10. Naravno ne onako agresivan kako Janovic ili Tsongu, da hoce iz prvog udarca da zavrsi poen.

Sand, ako imas neki argumenat izvoli, ako ne nemoj da mi pises onakve postove, nisam retardiran.
                        OVAKO

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
                          Pa smara, da...salje one baloncine metar iznad mreze. Isto kao Sara.
                          Nema sad veze Jelena, ne uvlaci me u ovu pricu
                          A nakon 2-3 balona zabije viner. Smaranje jeste
                          OVAKO

Comment

• Crna Jelena, pa zar te vristanje toliko nervira da ovo izbacis.
                            "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• ne valja kad te majka rodi visokog 2 metra, a bogami ni metar i 60

Sara je fantastična, ima fenomenalan BH koji može hvatati jako rano i kratkim zamahom proizvesti dosta snage...može pogoditi i strašan ugao istom udarcem...jedna je od rijetkih teniserki koja ima top spin FH i izuzetno ga pametno koristi...iako u njemu nemu dovoljno snage da se nosi sa visokim djevojkama koje jako udaraju...svejedno tim udarcem traži rupe u kretanju protivnica

Defanzivno je fenomenalna, pristup ne može biti bolji, veliki je borac, ispoljava emocije sve vrijeme, pa su i njeni mečevi uglavnom izuzetno zanimljivi za gledanje

Višestruka GS šampionka u dublu, FED kup šampionka, finalistinja GSa u singlu...

Malo li je

Comment

• @ stefan kobe
                                Ja necu vishe ,sve si sam rekao,pozdrav,ovo je previshe bilo
                                SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

Working...
                                X