Ja da sam na mjestu Jelene izgubio bi 6-1 6-0, mislim sa njenim sposobnostima, a mojim mozgom.Samo Saru da ne slusam.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2014. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostRafa smaraNe ti trebalo ovo Sonja...
Inace nije tenis samo u lupetanje vinera, Sara u odnosu na svoje gradje i konstitucije vadi 150% od svojih mogucnosti. Ima sjajne uglove sa FH i BH, odlicno otvara teren sa top spin dijagonalama, jedina boljka je njen servis... Ne razumjem neke osobe iz ovog foruma, kada igra neki domaci igrac oni mrze sve protivnike, tada im smeta sta se deru, sta igraju dobro, sta pogadjaju linije...Igraju i drugi tenis
Nema sad veze Jelena, ne uvlaci me u ovu pricu
Comment
-
-
Originally posted by kreso34 View PostMislim da je to najinteresantnije, gomila ljudi na forumu, gomila različitih mišljenja, gomila različitih pogleda na tenis. To je i bit foruma da se diskutira o tenisu a ne da se svi složimo
Comment
-
Originally posted by kreso34 View PostMislim da je to najinteresantnije, gomila ljudi na forumu, gomila različitih mišljenja, gomila različitih pogleda na tenis. To je i bit foruma da se diskutira o tenisu a ne da se svi složimo)
Last edited by proudNolee; 02-06-14, 15:04.* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Originally posted by shpageti View Post@ stefan kobe
Koliko je Rafa danas imao winnera protv teniske gromade kakav je Lajovic ?Sta imaju veze vinere iz danasnjeg meca sa smaranje kao pojam? Ali sta se cudim za vas je i Ferer smarac a covjek je fkt jedan od agresivnijih igraca iz prvi 10. Naravno ne onako agresivan kako Janovic ili Tsongu, da hoce iz prvog udarca da zavrsi poen.
Sand, ako imas neki argumenat izvoli, ako ne nemoj da mi pises onakve postove, nisam retardiran.OVAKO
Comment
-
Crna Jelena, pa zar te vristanje toliko nervira da ovo izbacis."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
ne valja kad te majka rodi visokog 2 metra, a bogami ni metar i 60
Sara je fantastična, ima fenomenalan BH koji može hvatati jako rano i kratkim zamahom proizvesti dosta snage...može pogoditi i strašan ugao istom udarcem...jedna je od rijetkih teniserki koja ima top spin FH i izuzetno ga pametno koristi...iako u njemu nemu dovoljno snage da se nosi sa visokim djevojkama koje jako udaraju...svejedno tim udarcem traži rupe u kretanju protivnica
Defanzivno je fenomenalna, pristup ne može biti bolji, veliki je borac, ispoljava emocije sve vrijeme, pa su i njeni mečevi uglavnom izuzetno zanimljivi za gledanje
Višestruka GS šampionka u dublu, FED kup šampionka, finalistinja GSa u singlu...
Malo li je
Comment
Comment