Announcement
Collapse
No announcement yet.
Miami 2014.
Collapse
X
-
Originally posted by Johnny View PostDa li Dolgo igra lose ili je Dusan odigrao odlican set ?
Moze Dolgo mnogo boljeLast edited by Pertla; 24-03-14, 17:03.sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostA zasto da nemate nadu? Znamo svi kakav je lik Dolgopolov, nije on Federer, Nadal ili Djokovic, a narocito je los kada ima ulogu izrazitog favorita, kao sto je bio slucaj danas. Dusan odlican, ajmo jos jedan set mali.
P.s. Rafa od koga si ti izgubio
Dolgo krenuo zesce, ajde bre Dusane, sta si staosigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Pusti ovaj set.Spremi se za treciOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Dobro ljudi, ali ipak je bolji i iskusniji Dolgopolov, a za Dusana je i ovo fin rezultat."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Originally posted by Petra View PostPomesano
Moze Dolgo mnogo bolje
To je to, cim je olgo podigao nivo igre, Dusan nije vise tako siguran, mesto da igra rastereceno
Vidi sta sad radi
Treci set, tesko, ako se ne bas bas ne uozbilji, a Dolgo popustisigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
Comment
Comment