Announcement

Collapse
No announcement yet.

Miami 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lepo igra Kei, dobro se krece ,odlicno servira, dobar mec za sada.
    Similis simili gaudet

Comment

• rano hvata lopticu, to je razlika velika

Comment

• DelPo sutra na operaciju

Comment

• Kakvi riterni... bravo Kei!
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Bravo Uniqlo.

Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока

Comment

• Kei sa ovom igrom moze i Fererru da naudi,ali ...ipak me kopka rezultat od proshle godine za Davida 64 i 62,hm...
              SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Originally posted by shpageti View Post
                Kei sa ovom igrom moze i Fererru da naudi,ali ...ipak me kopka rezultat od proshle godine za Davida 64 i 62,hm...
                Čekaj prvo David da prođe Seppija

Niko nije spomenuo, Carolina otresla Sloane sa samo jednim izgubljenim gemom

Comment

• Gledao sam malo nju,milion neiznudjenih,a Karolina po starom,svega 6 winnera, a David ce proci Andreasa,ne bi trebalo ni da traje dugo mech,iako je Seppi u glavi puno jachi nego Gabashvili.
                  SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Ferer prosao, a vidim i Kei dobio Grisu-bravo Kei(sad mi zao sto nisam gledala mec)
                    sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• NI,

Ana Mitrić je između ostalog i dopisnik B92 (mislim samo sa američkog kontinenta)

Od naše dopisnice iz Majamija Ane Mitrić (@ana_mitric).
                        http://www.b92.net/sport/tenis/maste...&nav_id=827664

Inače, znam da dobro poznaje Lajovića i da je radila neke intervjue sa njim, koje će tek da objave.

Može li Dule do još jednog, većeg, iznenađenja? Mnogo zavisi od Dolga, koji. .. gle čuda...nije na nivou IW.
                        sigpic

Comment

• Želim da vjerujem da može, ali mislim da nema šanse da će uspjeti
                          * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                          * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                          NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                            NI,

Ana Mitrić je između ostalog i dopisnik B92 (mislim samo sa američkog kontinenta)

http://www.b92.net/sport/tenis/maste...&nav_id=827664

Inače, znam da dobro poznaje Lajovića i da je radila neke intervjue sa njim, koje će tek da objave.

Može li Dule do još jednog, većeg, iznenađenja? Mnogo zavisi od Dolga, koji. .. gle čuda...nije na nivou IW.
                            Hvala Olja.

Mitric ocigledno razumije tenis iako ima neku drugu struku.
                            To ce biti veliko iznenadjenje ako Lajovic pobijedi Dolgopolova.
                            Last edited by NI; 24-03-14, 12:35.

Comment

• сваки гем који добије Дуле има да славимо... једино ако се Долго није заљубио...

Раонић пешке до четврт'-финала....
                              Last edited by Žika; 24-03-14, 15:09.
                              sigpic

Comment

• Nadam se da će Dolgo danas da bude ludo zaljubljen, to nam je jedina nada
                                * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                                * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                                NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

Working...
                                X