Announcement

Collapse
No announcement yet.

Miami 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Можда су хјуитове лопте које шаље мелем на рану за Рафу, фина брзина, иделан одскок лопте и Рафа делује као на тренингу... чекај да наиђу они који имају другачије ударце који не одговарају Рафи па да видимо форму? Дође неки Долго и потопи све лађе.
    sigpic

Comment

• Lako je izbusiti Lejtona koji kampuje 3m iza osnovne.

Last edited by pecaros; 23-03-14, 11:16.
      sigpic

Comment

• Sta ima veze gde kampuje, bitno je da nije izbacivao neke zicere i da nije slao lopte u servis polju protivnika. Pucao vinere iz FH-a kao lani na americku turneju, slao spinove na Hewitov BH i tako otvarao sebi prostor. Sledan je Fabio, da i njega objasnimo neke stvari.
        OVAKO

Comment

• Ako je poenta igre protiv Nadala drzati se tarabe i slati loptice po sredini terena onda je Lejton tu poentu pogodio.
          sigpic

Comment

• Evo vidjeces protiv Fabio da je u formi.
            Fabio ne kampuje 3m iza osnovne.
            OVAKO

Comment

• Daleko je do Fabija, prvo Denis napast
              sigpic

Comment

• Fabio će njega otvarati. Svaki put kada igraju Fognini ga ispomera po celom terenu i jako rano hvata lopticu. E sad to važi ako mu se bude igralo.
                There's something wrong with me chemically
                Something wrong with me inherently
                The wrong mix in the wrong genes
                I reached the wrong ends by the wrong means
                It was the wrong plan
                In the wrong hands
                With the wrong theory for the wrong man
                The wrong lies, on the wrong vibes
                The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Originally posted by Zika View Post

45 бодова и 27.685$
                  8 бодова из квалификација и 2.730 $

скочиће једно 8 места на ранг листи!!!

I izashao je jednu noc sa Djokovicem koji je potroshio svega 50.000 $
                  SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Gde ce Denis bre, izbusice i njega
                    Salu na stranu mislim da cemo vidjeti lepe poene od njih dvoje, Denis e veoma atraktivan igrac i mnogo mi se dopada njegova BH paralela.
                    OVAKO

Comment

• Pa dobro ne moze se reci da ce sad sve redom diskonektovati kad je lagano dobio Hewitta al se vidi da se popravio- po udarcima, kretanju... Mislim da mu je ovaj nivo dovoljan za finale a tamo cemo videti...

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                        1000 bodovi su vec proknizeni
                        Originally posted by pecaros View Post
                        A na kraju Murray pjeske

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
                          A na kraju Murray pjeske

sigpic

Comment

• Nadal je bio na istom nivou i u IW, ali je naleteo na Dolga...ovde nema na koga da naleti osim ako ukrajinac opet ne dodje u sf, Hjuit mu je sve bacio u sredinu...tako da on nije mjerilo stvari. Na nivou je dovoljnom da opet uzme sljaku bar se meni tako cini, nadam se da Novak ima drugacije planove....
                            sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Није Ноле кримос да троши 50 хиљада за вече!

Рафа обично прескаче овај турнир да би био свеж за шљаку, али ако се смори биће берићетно за неког другог?
                              sigpic

Comment

• Originally posted by MarRF View Post
                                Nadal je bio na istom nivou i u IW, ali je naleteo na Dolga...ovde nema na koga da naleti osim ako ukrajinac opet ne dodje u sf, Hjuit mu je sve bacio u sredinu...tako da on nije mjerilo stvari. Na nivou je dovoljnom da opet uzme sljaku bar se meni tako cini, nadam se da Novak ima drugacije planove....
                                Au brate, strasno se varas, strasno. Ne znam dali si gledao mec sa Hewita, ali Nadal sa IW i Nadal juce su razlika nebo i zemja. Pusti to na strana sto se ja sprdam za proknizene 1000 bodova, to je za da ne bude monotono na ovoj temi.
                                OVAKO

Comment

Working...