Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostJa jos uvijek nemam,ocekujem od svih sliku pa cu onda odluciti koja mi je najdraza
Samo kazem da to sportski nacin zivota ne pije vodu
Jedino je altlosta iskrena,caj,kafa,tablete i ko zna sta joszasluzuje da bude clan LEPIH za razliku od vas
Meni npr. smeta kad neko pusi pored mene,bas mi smeta
a član Lepih ne želim da budem, treba li stalno to da ponavljamsigpic
Comment
-
Eh, Shardonnay... a sve je počelo od kafe...
Ali to sam već rekla...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
1.altlosta-lakosta
2.shardonej,majabl
3... mozda ova tennis
ne znam da li ste izvalili otkad je supermod nema nam majebl toliko,mora izgleda da nadgleda sve delove foruma,a deluje onako,kao da se dobro udala pa zaboravila na ortake iz krajaCuj prvi maj
Comment
-
sad vidim da su LEPI upravu kad tvrde za sebe da su pravi rasadnik mudrosti. Od jedne obicne reci, kafe, i Oljinog posta sa posterom, nastali su ovakvi postovi o zdravom zivotu i ljubavi, svaki novi post kvalitetniji od drugog, prava erupcija genijalnosti...in another life
I will love you again, RF.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostMaja se udala,cekala je da dominator stigne ali nista,mozda se i naljutila zbog tog redoslijeda na tvojoj listi pa nece da pisemakar to drugo mesto delila kao onomad cavic prvo...
@ ivan biber,vidi zezanje sa naduvanom jadrankom u kolima
Last edited by asprilja; 26-09-11, 16:06.Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by Shardonnay View Postsad vidim da su LEPI upravu kad tvrde za sebe da su pravi rasadnik mudrosti. Od jedne obicne reci, kafe, i Oljinog posta sa posterom, nastali su ovakvi postovi o zdravom zivotu i ljubavi, svaki novi post kvalitetniji od drugog, prava erupcija genijalnosti...
Dobro je, progledala si.
@ ivan piper Nije ni mislila na tebe, nisi ništa mudro rekao, još puno mlijeka moraš popit da bi došao na nivo LEPIH
Comment
-
Originally posted by notorious View PostDobro je, progledala si.
@ ivan piper Nije ni mislila na tebe, nisi ništa mudro rekao, još puno mlijeka moraš popit da bi došao na nivo LEPIHEverything you want is on the other side of fear.
Comment
Comment