Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena Zvezda MTS

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sportske.net ipak

    Comment


    • Originally posted by ajkisloba View Post
      Od Zadra nema vise ni Z nije vise to taj klub u govnima je su do grla kao i mi uostalom ali oni ipak vise trenira ih moj prijatelj Aramis Naglic koji je daleko od ozbiljnog trenera.
      Ali je zato ljudina.
      A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

      Comment


      • Ok, Miler - zabeleženo. Još neka želja? Pulen? Alenov brat?

        Comment


        • Oživljavanje karijere Kvinsija, drugi dio
          Baci neki tvit Ražnatoviću

          Comment


          • Originally posted by mikara92 View Post
            Oživljavanje karijere Kvinsija, drugi dio
            Baci neki tvit Ražnatoviću
            ,,Krenuo Mile Lajkovackom prugom u Beogradu cekase ga dugo,,[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

            Comment


            • Od utorka prodaja karata za "Baskoniu"
              Prodaja karata za utakmicu 9.kola Evrolige Crvena zvezda mts - Baskonia Vitoria Gasteiz počinje u utorak. U "Beogradskoj Areni" i dva video bima, kako bi svi koji dođu da bodre košarkaše, mogli da prate i fudbalsku utakmice BATE Borisov - Crvena zvezda!

              KK Crvena zvezda mts dočekuje u četvrtak 23.novembra od 21 sat ekipu "Baskonia Gasteiz” u utakmici 9.kola Evrolige.

              Ova utakmica označava kraj još jednog izuzetno teškog ciklusa za crveno-bele tokom koga su odigrali dve utakmice sa kandidatima za trofej Evrolige, ekipama CSKA i Olimpijakosa, ali i gostovali na vrlo neugodnom parketu u Zadru u utakmici ABA lige na kojoj su, kao prioritetnom takmičenju za ovu sezonu, imali imperativ pobede.

              Meč u "Beogradskoj Areni” ovoga puta imaće i vrlo interesantnu "predigru” pošto će fudbaleri našeg sportskog društva, istog dana u beloruskom Borisovu igrati od 19 sati izuzetno važan meč Lige Evrope. Zato se KK Crvena zvezda mts pobrinuo da svi koji žele da isprate u potpunosti "evropski četvrtak” fudbalera i košarkaša, a ostaju u Beogradu, pogledaju i meč fudbalera, jer će u "Areni” biti postavljena dva velika video bima na kojima će svi unutar dvorane moći da prate i bodre crveno-bele u važnoj utakmici za plasman u narednu fazu.



              Sa druge strane, našim košarkašima važna je podrška i svaka pobeda u Evroligi, izuzetno jakom i kvalitetnom takmičenju 16 najboljih timova u Evropi.
              Zato KK Crvena zvezda mts poziva sve da dođu u najveću dvoranu u regionu i podrže igrače u još jednoj evroligaškoj utakmici, kako bi pokušali da dođu do novih bodova u elitnom takmičenju.

              KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da će prodaja dnevnih ulaznica za meč sa "Baskoniom” početi u utorak 21.11.2017.godine od 10 časova!

              CENE DNEVNIH KARATA (Baskonia Gasteiz 9.kolo) - EUROLEAGUE ARENA

              1 TRIBINA A (nivo 200) 1100
              2 TRIBINA B (nivo 200) 1100
              3 TRIBINA C (nivo 200) 1100
              4 TRIBINA D (nivo 200) 1100
              5 TRIBINA (nivo 400) 500
              6 PARTER B 1000
              7 PARTER 4 1000
              8 LOŽA JUG 1400
              9 LOŽA SEVER 1400
              10 POČASNO MESTO-BOČNO I 8000
              11 POČASNO MESTO-BOČNO II 6000
              12 POČASNO MESTO-BOČNO III 4000
              13 POČASNO MESTO I 15000
              14 POČASNO MESTO II 10000
              15 SKYBOX 5000

              Prodaja ulaznica vršiće se u svim poslovnicama Eventima od utorka od 10 časova, a KK Crvena zvezda mts poziva sve navijače da dođu znatno ranije u dvoranu zbog kontrola, ali i utakmice Lige Evrope BATE Borisov – Crvena zvezda koja počinje u 19 časova.

              Kapije dvorane biće otvorene u 18.30 časova. Utakmica Crvena zvezda mts – Baskonia Gasteiz počinje u 21 sat.
              http://www.kkcrvenazvezda.rs/od-utor...0-11-2017.html
              Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.

              Comment


              • https://twitter.com/qmillertime/stat...94410579283968

                Comment


                • Miler i Presi ... nije loše
                  Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                  biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

                  Comment


                  • Mnogo smo naivni ako ne iskoristimo ovu situaciju oko Milera. Para za jedno pojačanje mora biti, tako da to ne može predstavljati problem. Momak voli Zvezdu, želi da dođe u Zvezdu, slobodan je, nama treba visoki igrač, u očajnoj smo formi, znači ne može idealniji trenutak! To je provjeren igrač, momak koji je prošle kalendarske godine bio među top 3 krilna centra u Evropi. U januaru bi on već bio u top formi! Spusti ručnu Čoviću, Zvezda je važna, nećemo stalno da slušamo neka prepucavanja! A ova odluka da se igra u Areni i protiv Baskonije samo potvrđuje to da to Đordi od nas traži zbog Fajnal fora. U Pioniru imamo skor 17-6, a u Areni imamo negativan skor !

                    Comment


                    • Originally posted by LosmiSK View Post
                      Nisam mislio na nase igrace, vec na igrace Zadra, pravi se fama da je prioritet ABA liga kroz celu sezonu a realno ima 2 krstena tima, tu nije do trenera, to je jednostavno spin NC da EL izgleda kao da je neko pricao da cemo imati jednu pobedu pa je sad ovo do sad neki epski uspeh. ABA liga je skoro amaterska..MZT menja ne zna ni sta menja vise, Cibona nema JEDNOG pleja, Igokea sta radi to ni sam bog ne zna,,,,FMP tim koji je Zvezda 2 placamo ga MI IZ NASEG BUDZETA. NADJI tim u bilo kojoj ligi koji ima istog predsednika(ne papiroloski) isti budzet a igra istu ligu!!! Mega menadzerski tim...da ne idem u duzinu, liga je teska sprdacina...bar dok ne dodje 1/2 I tu da nam je neki prioritet do tad je uopste smesno pricati o tome...

                      Ciklus je period, neki niz godina posle koga se neke pojave ponavljaju istim redom. Covic je rekao da ciklus traje 4g sto nema veze sa istinom, to je Olimpijada npr...

                      On je doveo jednog obicnog amatera na klupi koji apsolutno nema nikakvo predznanje da se bavi tim poslom. Moze bilo ko pisati sta, ali jednostavno je dokazano da smo mi NC prcija tim potezom. Ako je njemu to Pesic rekao da uradi ja cu pojesti svoju kapu. Lik jednostavno nema ni K of kvaliteta da bude trener jednog evroligaskog tima...

                      Mi se samo mucimo, sto je ocito u nadi da ce se desiti nekakvo cudo, EL je jedini paramtar of kvalitetu trenera, ABA ligu mi ovde bi odradili do 1/2 o nekom profesionalnom treneru da ne pricam...
                      Sad ce da se pojavi Le haine da te proglasi za laznog navijaca, pritajenog grobara i sta sve ne drugo.
                      Tacno tako, ekipa se ocenjuje na osnovu igre, ne samo rezultata. Mozemo mi igrati samo KLS i Evroligu i onda bi bilo da je cilj pobediti samo Partizan? FMP koji je nas drugi tim, sa znamo kolikim budzetom ima 5-4 u toj ligi.
                      Reci da je to bitno i da moramo da slavimo (sa 3,3 miliona budzetom za plate kako Covic rece) pobede protiv Igokee, Cibone, FMPa, Zadra, MZTa, Megi, Mornara je smesno. Jedino bitno je biti prvi, a to su 2-3 meca u polusezoni.
                      You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

                      Comment


                      • Dovoditi Milera koji 2 godine ne igra kosarku vec mase peskirima u situaciji kada se nema vremena za trening, podizanje forme po meni je nepotreban rizik.
                        Sa Milerom bi dobili jos jednog igraca koji prangija spolja sa vrlo upitnom odbranom posebno u sadasnjem fizickom stanju, igraca koji voli sut spolja, za tri poena, bei igre ledjima i mogucnosti da stiti obruc.
                        Dobar je Kvinsi ali na ovu kompoziciju tima tesko bi resio probleme koji postoje.
                        Takodje karakter istog i Alimpijevic na klupi tesko bi to islo
                        Bjelica, Pero, Jankovic, Miler ko ce tu da skoci, odbrani nesto.
                        I da najvaznije. Miler je ,,uvredi Covica,, tako da ono...

                        Comment


                        • Ljudi, daj malo mucnite pre nego lupite. Zvezda prima odredjena sredstva od drzave (grada) da bi igrala u i promovisala beogradsku arenu. U situaciji gde nema novca svakako je logicno da se na taj nacin skrese 150-200k evra troskova zakupa + je tu sansa za mnogo vece zarade od karata. Svima u klubu je draze da budu u Pioniru, ali jebi ga. Nema para dovoljno da bi se pustale niz vodu.

                          Comment


                          • Originally posted by Dubiozni goblin View Post
                            Ljudi, daj malo mucnite pre nego lupite. Zvezda prima odredjena sredstva od drzave (grada) da bi igrala u i promovisala beogradsku arenu. U situaciji gde nema novca svakako je logicno da se na taj nacin skrese 150-200k evra troskova zakupa + je tu sansa za mnogo vece zarade od karata. Svima u klubu je draze da budu u Pioniru, ali jebi ga. Nema para dovoljno da bi se pustale niz vodu.
                            Sve je to ok,ali Pionir,plus pobeda 35k . . .a šanse su duplo vece nego u Areni. . To je moja racunica

                            Comment


                            • Originally posted by Laza Kacanski View Post
                              Dovoditi Milera koji 2 godine ne igra kosarku vec mase peskirima u situaciji kada se nema vremena za trening, podizanje forme po meni je nepotreban rizik.
                              Sa Milerom bi dobili jos jednog igraca koji prangija spolja sa vrlo upitnom odbranom posebno u sadasnjem fizickom stanju, igraca koji voli sut spolja, za tri poena, bei igre ledjima i mogucnosti da stiti obruc.
                              Dobar je Kvinsi ali na ovu kompoziciju tima tesko bi resio probleme koji postoje.
                              Takodje karakter istog i Alimpijevic na klupi tesko bi to islo
                              Bjelica, Pero, Jankovic, Miler ko ce tu da skoci, odbrani nesto.
                              I da najvaznije. Miler je ,,uvredi Covica,, tako da ono...
                              Mislim Lazo da bi Milera doveli za manje novca sad u ovom trenu a mozes dobiti sjajnog igraca e sad slazem se da je i rizik ali mi rizikujemo i Abu sa ovim sastavom.

                              Comment


                              • Originally posted by darko pancev View Post
                                Sve je to ok,ali Pionir,plus pobeda 35k . . .a šanse su duplo vece nego u Areni. . To je moja racunica
                                Puna arena donosi 2 x 35 hiljada, mnogo vise nego Pionir.

                                Comment

                                Working...
                                X