Napišem pa obrišem, i tako već par puta. Očajno vođena i loše odigrana utakmica. Pobedili smo Zadar a ne neku EL ekipu a opet nismo mogli da branimo Špralju, ej takvog igrača nismo mogli d zaustavimo? Količina gluposti nije dostojna trošenja tastature...Za Feldaina sam mislio da je bolji igrač, prosek i ne zaslužuje da nosi Zvezdin dres za te pare. Lesor ima zverske fizikalije ali jenečuveno neinteligentan (to mi je jedino objašnjenje nekih njegovih poteza večeras).
Da sada govorim kako je Dobrić konačno pokazao znake života, jbt pa Zadar je nivo KLS ekipe, ili da Radičević igra nešto da liči na basket?
Razočarenju mom nema kraja i sve više sam ubeđen da mlađahni trener ipak treba da bude nekom dobrom treneru peškirdžija (ako tako mogu nazvati nekog trenera početnika koji će se učiti uz neko ime).
Da sada govorim kako je Dobrić konačno pokazao znake života, jbt pa Zadar je nivo KLS ekipe, ili da Radičević igra nešto da liči na basket?
Razočarenju mom nema kraja i sve više sam ubeđen da mlađahni trener ipak treba da bude nekom dobrom treneru peškirdžija (ako tako mogu nazvati nekog trenera početnika koji će se učiti uz neko ime).
Comment