Originally posted by D-Wade
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostMene ne mesaj, zna se odlicno gde ima najvise pogresno seksualno orijentisanih Ti, Mac i Nash se dogovorite pa se ganjajte tamo ja s' tim necu da imam nista
Koji si ti car..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
-
Braco mila,ajde ako neko moze da mi postavi linkove (torrent) za skidanje PES-a ili FIFA-e (najnovije sto je izaslo)...a da provereno radi.
Nije onaj glupi menager za mene,ono mozes igrati i 3 sata,a da rec ne progovoris.
Hocu akciju,da jurisam ka golu,da se derem na igrace kad promase 100% sansu,da lomim noge kad ne mogu nista drugo uraditi...sigpic
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostBraco mila,ajde ako neko moze da mi postavi linkove (torrent) za skidanje PES-a ili FIFA-e (najnovije sto je izaslo)...a da provereno radi.
Nije onaj glupi menager za mene,ono mozes igrati i 3 sata,a da rec ne progovoris.
Hocu akciju,da jurisam ka golu,da se derem na igrace kad promase 100% sansu,da lomim noge kad ne mogu nista drugo uraditi...
Comment
-
Comment
-
Zar se ti nisi oprostio od nas?
Pa pratim ono nešto u pregledima preko ES, ali ovaj mi je promakao očigledno.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Brate ja sam te uvek voleoThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Last edited by miloolja; 02-11-11, 23:30.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment