Koliko sam pukao sa zivcima zbog ovog fudbala ovo nije normalno
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Gangrena View PostSto je najgore Miki i Duka ima du*e da mi razvale sad -.-Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Taman sam hteo ovako raspolozen da hejtujem nekog -.-Last edited by Lord Gangarić; 16-01-12, 05:56.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Samo da obavjestim komsiju od koga kradem internet da plati racun za 12-ti mesec da nas ne iskljuce ko prosli put.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostSamo da obavjestim komsiju od koga kradem internet da plati racun za 12-ti mesec da nas ne iskljuce ko prosli put.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
http://www.kurir-info.rs/vesti/drust...ske-172288.php
Bitno da su nasi fenomenalni glumci imali zapazene uloge u ovom filmu a to sto smo mi Srbi predstavljeni kao koljaci i ubice u ovom filmu to nikom nista.
Evo vam fukara sada pa se lozite na nju.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View Posthttp://www.kurir-info.rs/vesti/drust...ske-172288.php
Bitno da su nasi fenomenalni glumci imali zapazene uloge u ovom filmu a to sto smo mi Srbi predstavljeni kao koljaci i ubice u ovom filmu to nikom nista.
Evo vam fukara sada pa se lozite na nju.
Comment
Comment