Ti nisi ker za sat i 18minuta, crna zmija je ker, a ta pedercina me ne intersuje!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Mr.M View PostNije mi u interesu da se zavadim sa Mandusicem Moj nick donekle ima smisla a ovaj njegov
Zovemo mi Lebronovce i Hitovce da nam priteknu u pomoc kako bismo smanjili jaz izmedju vas i nas, drago mi je sto se Ljuba odazvao pozivu.
Sloboda za HAMMERA!!!
Comment
-
Ponasas se kao napaljena zaludjena tinejdzerka kojoj omiljeni igrac(Ronaldo) lose igra pa prelazi na onog kojem ide dobro(Mesi)
Suludo je promijeniti prefinjenog, elegantnog igraca koji je posle Jordana najbolji svih vremena za nekoga ko je pobjegao kao zadnja pizda iz Kavsa, koji je pritom sirovima glupa i koji ce dok god igra kosarku imati jedan prsten manje od Wadea.
Razocarao si.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostPonasas se kao napaljena zaludjena tinejdzerka kojoj omiljeni igrac(Ronaldo) lose igra pa prelazi na onog kojem ide dobro(Mesi)
Suludo je promijeniti prefinjenog, elegantnog igraca koji je posle Jordana najbolji svih vremena za nekoga ko je pobjegao kao zadnja pizda iz Kavsa, koji je pritom sirovima glupa i koji ce dok god igra kosarku ima jedan prsten manje od Wadea.
Razocarao si.
Ne poredi mi Jamesa sa pedercinom Ronaldom.sigpic
Comment
Comment