Очеви напада !
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Ajmo izadjite na glasanje!
Najveca forumska prevara, ovo mjenjanje imena Mambe i Akron, bez mog aminovanja i zelenog svijetla, odgovarace onaj ko je tu imao prste.
PS Ko bude glasao za prvu opciju nema problem sa Mandusicem, ko za drugu bice ih, pa sami odlucite, dajem vam slobodu!sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostPusti lepo da promeni covek identitet.Sada cu ga ubuduce zvati Hammer, on zna zasto.
I ne znam zasto Mr.M glasa da vrati Mamba nik, kada je on nedavno promenio nick?Kakvi su to dvostruki arsini?
Nije mi u interesu da se zavadim sa Mandusicem Moj nick donekle ima smisla a ovaj njegovSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Ja napravim avatar u photoshopu i nose ga Joe Cole i Vladan tacno 7 dana i vracam odmah. Ti ih samo trebas nagovoriti.
Moze i samo Akan.
Ti biras.Last edited by Black Mamba 24; 17-03-13, 11:08.sigpic
Comment
Comment