Originally posted by l1m4r
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Pola zivota ajde dobro detinjstva mi je otislo u igraonici na Sony-uOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Pored Batistute, Ronalda, Sevcenka i Ovena, Floa, Babangide, Raula, mene je bilo sramota da stavim Karlosa u napaddOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostPola zivota ajde dobro detinjstva mi je otislo u igraonici na Sony-u
Prebacicu ove postove naravno kad zavrsimo pricu...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Tiram Kakva je zverina bio.. Znas sta ako neko ima sony1 i iss daj da se skupimo
Ma samo prodjes po strani centarsut i bilo je bitno da imas glavonju u ekipi i to je siguran gol ;)
ps: A golovi iz slobodnjaka sa 40 i kusur metaraOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Mene smatrali ludim posto mi Davids igrao sredinu, gde je po svim propisima i trebao da igra Dupli pas je bio zabranjen jedno vreme Nije moglo da se igra osim ako postavis pravi bedem ispred gola i igras kontre. Ma cak i tad je prolazilo ko ludo.
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostMene smatrali ludim posto mi Davids igrao sredinu, gde je po svim propisima i trebao da igra Dupli pas je bio zabranjen jedno vreme Nije moglo da se igra osim ako postavis pravi bedem ispred gola i igras kontre. Ma cak i tad je prolazilo ko ludo.
Viera lagano dole za Wiltorda,ubacis a Kanu se samo postavi i cao,zdravoZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Kakav je to fudbal bio! Zinedin Zidan
Se neko seca da je moglo da se igra tj da se otkljuca tim sveta?
Tim Evrope vs Ostatak sveta
a lob 2x kocka ili l1 kockaOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostA all-star je bio prava furka, nema kartona pa makar polomio noge i ruke protivniku. Evropa protiv sveta, ne znas koga da biras. Recoba, Arce, Carlos, Batistuta, Ronaldo, Rivaldo, Denilson, Cafu... pusta secanja
ps: secam se sa burezerom stavimo tekmu na 45 minuta i pikaj udri...
A tim Holandije!? pa kad vratis Van Bastena, Gulita i Rajkarda sprdnja najvece vrsteOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment