Originally posted by Vladan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kad ste vec o igricama krenuli, ja sam rokao ovo...
Imao sam Super Nintendo segu sa onim crnim ketridzima ako neko zna. Najjaca igrica Ultimate Mortal Kombat 3, koliko smo mi zivota izgubili igrajuci to...
Kako sam ja cepao sa Kabalom... I koliko sam noci nisam spavao dok nisam izvalio sve fore i fazone, jedino su fataliti bili preteski, tipa uspeo sam samo 5-6 da otkrijem...
Ko je igrao ovo nek se javi...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Kakvo ludilo kad kupis prvu konzolu, pa na TVu nadjes program preko antene da igras
Sega je bila u krv, ali Terminator itekako dostupan
Dzojstici nisu mogli ni mjesec dana
Ovaj fudbal je toliko bio bolji od drugih da je to bilo smijesno, ali se uzasno tesko dolazilo do njega
Dok se ovaj nalazio na svakom koraku
A igrao se Island, JungleBoy, prejako za to doba. Sto veli Miko klasici.sigpic
Comment
-
Ja sam uglavnom imao ove borilacke igrice, ali NBA Live 95 i 98...
Secam se uzmes Chicago, Pipen, Rodman, Longley, Harper i najjaci igrac na igrici Roster Player... Nemam pojma sto su ga tako nazvali valjda im His Airness nije dao licencu...
Strasna konzola bila Genesis Sega, strasna...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
-
Trojke i ja stalno udarao tad , Sakramento-LAL stalno igrao , na jednoj strani Stojakovic,Divac,Veber,Jackson(24),Bibi na drugoj Brajat,Fiser,O'Nil pa onaj sa brojem 17 , cini mi se Fox se zvao...Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Comment
Comment