A praćenje pet mečeva odjednom, to ništa, a ?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ricma View PostJa sam mu preporucio Everton kada je postavio to pitanje i nije me poslusao.Mnogo fali covek forumu.Nismo ga dovoljno cenili i napustio nas je.
Njegovi izvestaji penal-serija su bili legendarni, pogoObala Slonovace - Zambija - PENALI
Spoiler1-0 - Tiote u jednu , Mweene u drugu
1-1 - Katongo prevario Barrya i to bukvalno
2-1 - Bony rutinski , ako golmani ovako nastave bice 5-5
2-2 - Pogodi Mayuka Citao ga Barry ali nije dovoljno visoko se podigao
3-2 - E Bambo crno Mambo , znao sam da ce promasiti , ali tacno sam znao defanzivac , ali nisam znao kako da napisem , sada sve na Barryu LOL ponovljeni penal , a ispale , omg Jaooooo
3-3 - Sansa iskoristio Sansu golmani na nivou sto bi rekao bata Zika Bitno da se svi mole
4-3 - Gradel za novo vodjstvo , Mweene ocajan
4-4 - Najcudniji penal do sada , 4-4 lepo sam rekao ,ne gine ovde 5-5.
5-4 - Treca sreca za Didiera ...
5-5 - Mweene hahahahahahha , svaka cast majstore. Jesam rekao da ce biti 5-5 ,sto to nema na kladionici da se kladi
6-5 - Tiene , golcina kao dobar dan
(Sinkala , ne nagovestava mi na dobro njegovo prezime) 6-6 - Sta bi ovo ,
(Konan masi 100%) 7-6 - kako da promasi kad su golmani otpisani slucaj ... Zasto Zervinjo ne suta
(Lungu ide , cunga-lunga ,cim ga je Drogba pomilovao , neka magija da promasi) 7-7 - Ne pomaze ni Didierova magija , idemo dalje
(E sad ces Kolo da promasis jer si galamio na Stefana Savica Sad te Savic proklinje : Promasi,promasi ,a zaleta sunce ti, ode preko gola) 7-7 - nema kad Stefan Savic urekne , mora tako.
(Kalaba , kalaba znaci Ovaj poreklom iz Srbije , sad kad je Kalaba zakalabi preko gola ) 7-7 - jesam rekao hahahahhahahahahahahaha , znao sam da ce preko gola
7-7 - Jao crno Zervinjo , omg ,omg , ajmo Zambija , puni Slonove!!!
(ala se mole sunce ti ,ovo jos nisam vidio) - SUNZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU , ZAMBIJA~!!!!!!!!tovo za Kup Africkih Nacija.
To je to !!Last edited by Dale; 11-04-15, 00:07.
Comment
Comment