Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Hahahahaha, true story!
Pričala mi baba u selu. Lovci idu svake subote kroz šumu i "love". 3 sata pre "lova" se skupe ispred prodavnice i nategnu gajbu i onda kreću. Jedan dan se jedan sapeo i slučajno opali puška i otkine uvo drugom liku. Od tada su smrtni neprijatelji...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostHahahahaha, true story!
Pričala mi baba u selu. Lovci idu svake subote kroz šumu i "love". 3 sata pre "lova" se skupe ispred prodavnice i nategnu gajbu i onda kreću. Jedan dan se jedan sapeo i slučajno opali puška i otkine uvo drugom liku. Od tada su smrtni neprijatelji...
I posle čitam u novinama da su ih pohapsili mislim čak i da su na RTS-u bilisigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostJa se jednom vraćao iz Beograda nekom zaobilaznicom oko Stare Pazove i idu frajeri traktor , iza prikolica namestili neke klupice na prikolicu ovešali neke lisice i jazavce na kraj(valjda što su ulovili taj dan ) i pucaju iz onih dvocevki u vazduh, napravila se kolona od 10 auta ne sme niko da ih zaobiđe
I posle čitam u novinama da su ih pohapsili mislim čak i da su na RTS-u bili
Al oni bar nešto i ulove, a ovi prave toliku buku zato što su pijani, da ih čuju ljudi u obližnjem selu kad idu, a kamoli neka divljač. I na sve to počnu da pevaju....
A dobro, bitno je druženje....I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Ranije tokom sezone trener turskog trećeligaša Koruma Beledijespora Hamit Išik napravio je skandal bez presedana. Zbog maltretiranja sudije zabranjeno mu je da devet meseci bude posetilac fudbalskih utakmica. I sve je to bilo u redu dok na red nije došla ključna utakmica baraža protiv Darike Genčlebirligi.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment