Originally posted by Ser Gagi
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Montaza ovo za loptu sigurno,ali za ovaj video gde ga uneo u gol tu se vec dvoumimDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Tom View PostUšao upravo na flashscore da vidim šta ima od fudbala...
Gol razlika u 2 utakmice 0:84. E sad zamisli jadnog golmana koji u 2 utakmice primi 84 komada (ako uopšte i ima golman)I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostČek, ček....jel to ona ekipa što je izgubila pre neki dan 38:0? Jel njih uopšte ima 11 na terenu?
Gol razlika u 2 utakmice 0:84. E sad zamisli jadnog golmana koji u 2 utakmice primi 84 komada (ako uopšte i ima golman)
Comment
-
Originally posted by gokara View PostAli kako je fizički moguće dati 46 golova za 90 minuta. Posle gola treba loptu doneti do centra, jedino da su ovi trčali da što pre krenu da bi ih ovi drugi što više napunili.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
https://www.facebook.com/acainfo/pho...type=1&theater
Hahahha Aca brat,kontam ide "ne svidja mi se" od strane AkanaDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment